Starul argentinian a marcat un gol și a oferit două pase decisive pentru reușitele lui Martin Braithwaite și Jordi Alba. Grație evoluției excelente din ultimul meci, Messi a ajuns la 20 de goluri și 14 assist-uri în stagiunea curentă din Spania, fiind lider detașat în ambele cazuri.
Într-una din pauzele de hidratare, Messi a fost surprins de camere în timp ce le oferea indicații coechipierilor săi. Atât jucătorii Barcelonei, cât și antrenorul Quique Setien ascultau cu mare atenție discursul Balonului de Aur. Imaginea a fost postată și pe contul de Twitter al catalanilor, urmând să devină virală în timp record.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Urmează-ți liderul", au scris cei de la Barcelona, pe Twitter.
Jurnaliștii spanioli de la As au rămas impresionați de autoritatea pe care Messi o are în cadrul clubului și au scris că "imaginea valorează cât 1.000 de cuvinte".

Noul look al lui Messi a stârnit râsete în presa britanică

Messi a apărut la primul meci al Barcelonei de la reluarea sezonului fără barbă, iar Gary Neville a ținut să surprindă asemănarea dintre ei printr-o imagine postată pe Instagram.
"Ne asemănăm în multe moduri", a scris ironic Neville pe Instagram.
Piers Morgan, prezentatorul emisiunii Good Morning Britain, s-a amuzat pe seama asemănării dintre cei doi:
"Un lucru remarcabil s-a întâmplat peste noapte: Leo Messi s-a bărbierit, iar acum arată ca Gary Neville. Așadar, în poza respectivă îi puteți vedea pe cel mai talentat jucător din lume... și pe Leo Messi.", a spus amuzat Morgan.
Leo Messi a reușit un gol și două pase decisive în meciul câștigat de Barcelona pe terenul celor de la Mallorca, scor 4-0. Vidal, Braithwaite și Jordi Alba au completat lisa marcatorilor. Grație victoriei din weekend, formația lui Setien se menține pe primul loc în La Liga, cu un avans de 2 puncte față de urmăritoarea Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59