Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi, dat de gol de Pique! Ce se întâmplă cu starul Barcelonei, după ce în vară a vrut să plece

Irina Aldea

Publicat 06/02/2021 la 15:49 GMT+2

Gerard Pique a acordat de curând un inteviu în care a vorbit despre situația lui Leo Messi la Barcelona, club de la care a vrut să plece în vară, nemulțumit fiind de cum este gestionată criza de la echipă.

Villarreal-Barcelona Messi y Piqué en el banquillo

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 34 de ani, Gerard Pique a vorbit recent despre situația lui Leo Messi la Barcelona, dar și despre intențiile sale privind finalul carierei. Pique a mărturisit că intenționează să se retragă de la Barcelona și că nu s-ar simți niciodată la fel de bine dacă nu ar mai evolua pe Camp Nou, pentru clubul pe care-l îndrăgește atât de tare.
Fundașul catalnilor spune că plănuiește să se retragă de la Barcelon și este de părere că Lionel Messi este "foarte fericit" pe Camp Nou. Pique, un produs al legendarei academii La Masia, a jucat de mai bine de 550 de ori pentru club de când a revenit de la Manchester United în 2008. El a împlinit 34 de ani pe 2 februarie și a mărturisit că nu are de gând să joace pentru alt club, chiar dacă s-a oferit să plece de la Barcelona pe când clubul traversa o perioadă foarte dificilă, la finalul sezonului trecut.

Leo Messi, dat de gol de colegul de echipă, Gerard Pique

"Eu mă voi retrage de la Barcelona, întotdeauna am spus asta și nu mi-am schimbat deloc părerea. Eu joc fotbal tocmai pentru că reprezint Barca, nu mă văd jucând la o altă echipă. Nu aș mai avea motivație, pentru mine ar fi o dramă, nu aș reuși să fac față în altă parte", a spus Pique pentru Ibai Llanos.
Pique a fost întrebat despre viitorul lui Leo Messi, care a dorit să plece cu orice preț de la club în vară. Până la urmă, argentinianul a renunțat, pentru că altfel ar fi trebuit să-și dea echipa în judecată. Totuși, contractul lui Messi pe Camp Nou expiră la finalul acestui sezon și este curtat de mai multe cluburi mari: "Evenimente s-au întâmplat în vară și s-au încheiat în cel mai bun mod posibil, pentru că Leo a rămas la Barca. Îl văd foarte fericit acum și să-l am alături de mine la echipă este garanția succesului", a mai spus Pique, potrivit Goal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo