Cu ultimele două înfrângeri bifate de băieții lui Ronald Koeman, situația pare din ce în ce mai dificilă la Barcelona. Catalanii ocupă locul 9 în La Liga, cu doar 14 puncte adunate după 10 etape parcurse. Totuși, cea mai mare problemă a trupei blaugrana este nesiguranța privind situația lui Leo Messi. Repetatele răsturnări de situație privind transferul argentinianului au făcut ca vestiarul să fie complet debusolat.
Presa din Spania anunță că eșecul lui Leo Messi în a lua o decizie privind viitorul lui a afectat profund armonia din vestiarul Barcelonei, iar acest aspect a început să fie tot mai vizibil și pe teren. Jurnaliștii spanioli transmit, potrivit unor surse interne, că jucătorii lui Koeman se simt "subestimați" de Messi. Mai mult, comentariile făcute de căpitanul Barcei care indică faptul că este nefericit și singur pe Camp Nou au destabilizat complet vestiarul, transmite Mundo Deportivo.

Leo Messi, motivul neliniștii de la Barcelona

Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 11 ORE
Legendarul fotbalist de pe Camp Nou a anunțat conducerea clubului la finalul verii că vrea să părăsească echipa după 15 ani de poveste. Totuși, starul argentinian al Barcelonei și-a dat seama că pentru a pleca de pe Camp Nou, va trebui să dea în judecată clubul pentru care a scris istorie, iar din acest motiv a renunțat să facă această mutare în vară. Totuși, gândurile lui de plecare nu s-au risipit, iar cluburile mari ale lumii stau la rând în așteptarea sansei de a-l transfer ape Leo Messi.
După ce a încercat să plece de la Barcelona în vară, Messi a continuat să atace conducerea clubului, care până la urmă a cedat presiunilor și a demisionat, însă nu fără a lăsa urme adânci. Bunul prieten al lui Messi, Luis Suarez, s-a văzut nevoit să părăsească echipa și să meargă la rivala Atletico Madrid. În continuare, Manchester City conduce detașat în cursa pentru obținerea semnăturii lui Leo Messi.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 12 ORE
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 13 ORE