Cu ultimele două înfrângeri bifate de băieții lui Ronald Koeman, situația pare din ce în ce mai dificilă la Barcelona. Catalanii ocupă locul 9 în La Liga, cu doar 14 puncte adunate după 10 etape parcurse. Totuși, cea mai mare problemă a trupei blaugrana este nesiguranța privind situația lui Leo Messi. Repetatele răsturnări de situație privind transferul argentinianului au făcut ca vestiarul să fie complet debusolat.
Presa din Spania anunță că eșecul lui Leo Messi în a lua o decizie privind viitorul lui a afectat profund armonia din vestiarul Barcelonei, iar acest aspect a început să fie tot mai vizibil și pe teren. Jurnaliștii spanioli transmit, potrivit unor surse interne, că jucătorii lui Koeman se simt "subestimați" de Messi. Mai mult, comentariile făcute de căpitanul Barcei care indică faptul că este nefericit și singur pe Camp Nou au destabilizat complet vestiarul, transmite Mundo Deportivo.

Leo Messi, motivul neliniștii de la Barcelona

La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 7 ORE
Legendarul fotbalist de pe Camp Nou a anunțat conducerea clubului la finalul verii că vrea să părăsească echipa după 15 ani de poveste. Totuși, starul argentinian al Barcelonei și-a dat seama că pentru a pleca de pe Camp Nou, va trebui să dea în judecată clubul pentru care a scris istorie, iar din acest motiv a renunțat să facă această mutare în vară. Totuși, gândurile lui de plecare nu s-au risipit, iar cluburile mari ale lumii stau la rând în așteptarea sansei de a-l transfer ape Leo Messi.
După ce a încercat să plece de la Barcelona în vară, Messi a continuat să atace conducerea clubului, care până la urmă a cedat presiunilor și a demisionat, însă nu fără a lăsa urme adânci. Bunul prieten al lui Messi, Luis Suarez, s-a văzut nevoit să părăsească echipa și să meargă la rivala Atletico Madrid. În continuare, Manchester City conduce detașat în cursa pentru obținerea semnăturii lui Leo Messi.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
28/11/2022 LA 10:12