Revelația Cadiz continuă sezonul surprinzător de La Liga. Nou-promovata a oprit​ seria de trei rezultate fără victorie chiar împotriva Barcelonei, scor 2-1, într-un meci din etapa a 12-a, disputat sâmbătă. În urma acestui rezultat, Cadiz ocupă locul 5, în timp ce catalanii se află pe 7. Au marcat Gimenez ‘8 şi Negredo ’63 pentru Cadiz, respectiv Alcala ’57 (autogol) pentru FC Barcelona.
Atacantul lui Cadiz, Alberto Perea, în vârstă de 29 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Barcelona. Fotbalistul născut la Albacete, în Spania, a reprezentat un real pericol pentru trupa lui Ronald Koeman. După meci, Perea a precizat că indiferent dacă echipa lui câștiga sau pierdea, el trebuia să plece du un suvenir din acest meci. Înainte de startul partidei, Perea l-a rugat pe Messi să-i păstreze tricoul la final de meci: "Mi-a promis", a spus jucătorul lui Cadiz pentru Canal Sur Radio.

Leo Messi, "pârât" de decarul lui Cadiz, după ce argentinianul a refuzat să facă schimb de tricouri

Ligue 1
Mbappe, criticat dur pentru că îl copiază pe Messi în sens negativ: "Sunt frustrat când îl urmăresc"
ACUM 11 ORE
După rugămintea făcută înainte de meci, Perea a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei lui, mai ales luând în considerare calibrul adversarului. Bucuros fiind grație victoriei obținute în fața catalanilor, Perea a mers la Messi să-i amintească de promisiunea dinaintea meciului, numai că decarul gazdelor s-a lovit de această dată de un refuz din partea legendarului Leo Messi.
"Mi-a spus că deja îl dăduse cadou. Eu cred că nu a fost așa de fapt pentru că era furios și nici măcar nu m-a privit", a spus Perea pentru aceeași sursă. Măcar fotbalistul lui Cadiz și-a găsit consolare. Pe lângă faptul că echipa lui a învins Barcelona, așa cum mai devreme reușise cu Real Madrid, Perea s-a ales cu tricoul lui Busquets: "Tricoul lui e foarte bun pentru colecția mea", a mai spus el pentru aceeași sursă.
Ligue 1
Condiția pusă de Zidane. Pe cine trebuie să dea afară PSG, pentru ca francezul să semneze
ACUM 18 ORE
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
IERI LA 12:58