Leo Messi consideră ca Ansu Fati are potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume, însă căpitanul Barcei a încercat să domolească așteptările ce au crescut enorm. Fati a marcat deja 2 goluri în primele sale partide la Barcelona, contra Osasunei și Valenciei, și a debutat în UEFA Champions League la partida cu Borussia Dortmund.
Fati a jucat și alături de Messi la partida pierdută cu Granada iar argentinianul a vorbit despre tânărul său coleg la gala FIFA: Îmi place foarte mult și încerc să-l ajut și să-l sprijin. Este un jucător incredibil și are tot ce-i trebuie pentru a reuși.
Dacă privesc situația lui cu ochii mei, aș vrea să fie promovat gradual, la fel cum a fost pentru mine când am început, să o ia ușor fără să se pună presiune pe el. Trebuie să ne amintim că are doar 16 ani. Sper că va continua să se simtă bine și că tot entuziasmul din jurul său să nu aibă un efect negativ pentru că are calitatea necesară pentru a fi unul dintre cei mai buni a spus Leo Messi.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39

Cei doi oameni care l-au ajutat pe Messi când era copil

Messi a debutat și el la Barcelona când era foarte tânar, la doar 17 ani. Messi îl creditează pe Frank Rijkard pentru progresul său inițial. Ronaldinho și Rijkard împreună. Defapt, aș spune că toată echipa m-a ajutat. Toată lumea m-a ajutat într-un fel sau altul, mai ales antrenorul care mă lăsa pe bancă și atunci mă supăra.
Acum că sunt mai bătrân am ajuns să înțeleg că era cel mai bun lucru pentru mine și sunt recunoscător față de el. I-am spus asta. Modul în care m-a tratat a fost foarte important a mai spus Messi.
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28