Lionel Messi a explicat într-o emisiune la RAC1 Radio din Barcelona ce a simțit în 2016 când a fost acuzat de evaziune fiscală. Lionel Messi și tatăl său Jorgei s-au judecat cu statul spaniol pentru taxe neplătite în perioada 2007-2009 în care a jucat pentru Barcelona. Suma totală a fost de 4 milioane de euro, iar tribunalul l-a condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare. Justiția spaniolă a comsiderat că Messi își trimitea banii în paradisuri fiscale ca Beliza sau Uruguay și nu a plătit taxe la statul spaniol.
A fost foarte dificil pentru mine și familia mea. Am vrut să plec, să plec din Spania, nu de la Barcelona. Aveam copiii foarte mici și asta a fost bine până la urmă. Nimeni nu știe prin ce am trecut - Lionel Messi pentru Radio RAC1
Messi a trecut peste perioada grea și a rămas la Barcelona. Acum, argentinianul este tentat să-și încheie cariera pe Camp Nou.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Slideshow

Lionel Messi dorit de Inter

9 imagini

Vrea să rămân aici până la finalul carierei aici pentru că știu ce însemn pentru club, știu cum mă simt la Barcelona. Totul este familiar, este un oraș frumos, unde copii mei se simt excelent. Nu vrea să fie obligați să-și lase prietenii. Este o legătură specială și nu vreau să o stric - Lionel Messi pentru Radio RAC1
Messi va împlini 33 de ani în finalul lunii iunie și mai are contract cu Barcelona doar până în 2021. Messi a cucerit 34 de trofee în 16 sezoane jucate în tricoul catalanilor și este singurul fotbalist din lume care a luat Balonul de Aur de 6 ori.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14