Primele discuții referitoare la plecarea lui Messi de pe Camp Nou au început după meciul din sferturile UEFA Champions League, pierdut în fața lui Bayern Munchen, cu un scor zdrobitor: 2-8.
Jerome Boateng, fundașul lui Bayern Munchen, a rememorat meciul cu Barcelona, mărturisind că tensiunea din vestiarul catalanilor se simțea încă de dinaintea fluierului de start.
Într-un interviu oferit pentru Bild, Boateng a dezvăluit că a observat "drama" dintre Messi și Barcelona:
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Încă de dinainte să înceapă meciul mi-am dat seama că există o dramă între Messi și Barcelona.", a spus Jerome Boateng, pentru Bild.
Fundașul german a continuat, vorbind despre relația excelentă dintre Messi și Guardiola, managerul lui Manchester City, cu care starul Barcelonei a mai colaborat și pe Camp Nou, în perioada 2008-2012:
"Pep și Messi au cunoscut un succes extraordinar împreună. Ambele părți știu că filosofiile lor se potrivesc perfect.", a mai adăugat Boateng.

Viitorul lui Messi la Barcelona se va decide miercuri

Miercuri va avea loc o întâlnire extrem de importantă pentru viitorul lui Lionel Messi: tatăl și agentul său, Jorge, va sta la masă cu președintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.
Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, cel care este și agentul său, va călători la Barcelona din Rosario pentru a sta de vorbă cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu. Messi a anunțat clubul săptămâna trecută că nu mai dorește să continue pe Camp Nou, iar de atunci a început un ”mini-război” între Bartomeu și Messi.
Argentinianul nu s-a prezentat ieri la testele pentru COVID-19 și a transmis conducerii că nu se mai consideră un jucător al Barcelonei. O asemenea mișcare forțată nu era așteptată de club, fără ca măcar avocații lui Messi să anunțe dinainte. Cu toate acestea discuțiile cu Messi și tatăl său nu au fost întrerupte.
Cei de la club știu că Jorge Messi va sosi în Barcelona și își doresc o întâlnire cu el. Marca informează că ședința va avea loc miercuri. Jorge dorește o despărțire pe cale amiablă, la fel ca fiul său, din respect pentru club și suporteri. Tocmai de aceea există speranță din tabăra lui Messi că se va putea ajunge la un acord cu conducerea Barcelonei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59