Lionel Messi a apărut astăzi în noul echipament al Barcelonei, la doar câteva zile după interviul oferit pentru Goal.com, în care a anunțat că va continua pe Camp Nou și în stagiunea 2020/2021.
Barcelona a lansat astăzi al treilea echipament, iar Messi s-a aflat din nou în lumina reflectoarelor. Starul argentinian a îmbrăcat tricoul roz, delimitat la gât și mâneci cu linii de culoare turcoaz și negru.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Messi și coechipierii săi, pregătiți de Ronald Koeman, vor debuta în noul sezon din La Liga abia în etapa a 3-a. Catalanii vor beneficia de o pauză mai îndelungată, ca urmare a meciurilor din cupele europene disputate în luna august. Primul meci al formației blaugrana din noua stagiune va avea loc pe 27 septembrie, pe Camp Nou, contra lui Villarreal.

Messi, starul celor de la Barcelona, ar putea debuta sub comanda lui Koeman sâmbăta viitoare

Până la primul meci din La Liga, Messi ar putea evolua într-un meci amical cu Gimnastic de Tarragona, sâmbăta viitoare (12 septembrie).
Barcelona a început deja de o săptămână pregătirea pentru noul sezon, dar Messi nu a fost prezent la antrenamente. Totuși, clubul nu va lua vreo măsură disciplinară împotriva sa din această cauză, un nou scandal nefiind deloc în favoarea conducătorilor de pe Camp Nou, care speră că odată cu revenirea lui Messi la echipă lucrurile se vor calma definitiv.
Deși nu s-a antrenat alături de echipă, Messi a făcut-o individual acasă și în funcție de starea sa fizică ar putea juca primul meci după această perioadă tensionată chiar sâmbăta viitoare. Barcelona are stabilit un meci amical cu Gimnastic de Tarragona, club din Liga a 3-a spaniolă. Acesta va fi primul meci al Barcelonei sub comanda lui Ronald Koeman.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59