Multe personalități uriașe, printre care și Ronaldo, și-au dat cu părerea despre scenariul pe care fanii catalani încearcă să-l evite, iar acum a venit rândul lui Luis Figo.
Legendarul jucător portughez consideră că, în prezent, nu există vreun club cu forța financiară necesară pentru a plăti clauza de reziliere astronomică a lui Messi - 700 milioane de euro.
Lusitanul a fost întrebat și despre varianta fantasmagorică în care Messi ar putea ajunge la marea rivală Real Madrid. Figo nici măcar nu ia în calcul asemenea alternativă, în ciuda faptului că el însuși s-a transferat de la Barca pe Santiago Bernabeu la începutul anilor 2000.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Fostul internațional portughez este de părere că o astfel de mutare nu se va mai repeta vreodată în fotbal:
"În acest an, este imposibil pentru orice club să achite clauza lui Messi. La fel, va fi extrem de complicat ca altă echipă să acopere salariul său de la Barcelona. De asemenea, un transfer la Real Madrid, cum a fost în cazul meu, este imposibil. Nu vom mai vedea așa ceva.", a spus Luis Figo, citat de cotidianul As.

Ronaldo Nazario, despre viitorul lui Leo Messi pe Camp Nou

Ronaldo, un alt nume de legendă care a evoluat pentru Barcelona și Real Madrid, este de părere că situația de la Barcelona este extrem de complexă. Fostul legendar fotbalist crede că plecarea lui Messi de pe Camp Nou nu ar fi benefică și nu ar rezolva nicio criză în cadrul trupei lui Ronald Koeman. Brazilianul este convins că oficialii Barcelonei trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru a-l păstra pe Messi la echipă.
"Este foarte puțin probabil să poată pleca de la Barcelona la acest moment, mai ales când există această criză de rezultate. Messi este un punct de referință pentru echipă și dacă aș fi Barcelona, nu l-aș lăsa să plece sub nicio formă. El are o grozavă și o puternică legătură cu clubul. Nu cred că se va opri pur și simplu din a fi îndrăgostit nebunește de Barcelona,", a spus Ronaldo.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59