Lionel Messi tocmai s-a încoronat campion al Americii de Sud cu naționala Argentinei, obținând astfel primul trofeu major cu reprezentativa țării sale la nivel de seniori.
Entuziasmul starului argentinian a fost uriaș, iar fanii săi din toată lumea s-au bucurat în egală măsură pentru succesul de la Copa America.
Messi s-a pozat cu mult doritul trofeul și a postat fotografia pe contul său personal de Instagram, iar ceea ce a urmat întrece orice imaginație. Peste 19 milioane de oameni au dat "LIKE" fotografiei respective, postarea devenind astfel cea mai apreciată din istoria platformei, când vine vorba despre postări legate de lumea sportului.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19
Chiar dacă Messi deține acum acest record, el este mult în spatele eternului său rival Cristiano Ronaldo, dacă ne referim la numărul de urmăritori. Portughezul are peste 308 milioane de urmăritori pe Instagram, în timp ce Messi are "doar" 224 de milioane. Diferențele dintre cei doi sunt net în favoarea portughezului și când vine vorba despre sumele pe care le încasează pentru fiecare postare în parte.

Messi va semna pe 5 ani cu Barcelona

Lionel Messi este liber de contract din data de 1 iulie, iar fanii Barcelonei așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă argentinianul va continua sau nu pe Camp Nou.
Chiar dacă președintele Barcelonei a declarat în ultimele zile că negocierile merg pe drumul cel bun, înregistrarea noului contract al lui Messi nu e simplu de realizat, deși jucătorul și clubul au bătut palma.
Motivul este faptul că Barcelona este obligată de Liga Spaniolă să-și reducă masa salarială, iar un nou contract foarte mare ar face ca limita impusă să fie depășită. De altfel, din acest motiv încă
Conform Mundo Deportivo, oficialii catalani au găsit cea mai bună variantă în privința lui Messi, iar anunțul oficial despre semnarea noului contract va fi făcut în foarte scurt timp, joi sau vineri.
Președintele Laporta și colaboratorii săi au fost foarte abili în a rezolva cea mai delicată problemă de la Barcelona din această vară. Mai exact, aceștia i-au propus lui Messi un contract pe 5 ani.
Cum e aproape imposibil de crezut că argentinianul va juca până în 2026 pe Camp Nou, când va avea 39 de ani, jurnaliștii catalani notează că acesta va mai juca doar 2 sezoane la clubul "blaugrana" (până în 2023), după care va pleca cel mai probabil în MLS pentrru a-și încheia cariera.
După plecarea de la Barcelona, Messi va avea rolul de ambasador al clubului și își va încasa salariul în continuare, până în 2026. Astfel, salariul pe care Barcelona dorea să îl ofere lui Messi pentru 2 ani, se va întinde pe 5 ani și în aceste condiții limita salarială impusă clubului nu va fi depășită.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51