Lorenzo Sanz, fostul preşedinte al clubului Real Madrid a murit, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani. Acesta era internat la terapie intensivă încă de miercuri, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Unul dintre fiii lui Lorenzo Sanz a precizat că starea acestuia s-a agravat după ce a avut febră timp de opt zile.
El a acuzat şi probleme respiratorii, ceea ce i-a determinat pe membrii familiei să cheme ambulanţa. Foștul președinte al clubului din capitala Spaniei a fost internat marți în spital și mutat miercuri la terapie intensivă, starea sa deteriorându-se rapid. "Tatăl meu tocmai a murit. Nu merita ca viața lui să se termine în acest mod. Unul dintre cei mai buni, mai curajoși și mai muncitori oameni pe care i-am văzut în viața mea. Familia și Real Madrid erau pasiunile lui", a scris Lorenzo Sanz Duran, fiul lui Lorenzo.
https://i.eurosport.com/2020/03/21/2796957.jpg
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 12 ORE

Lorenzo Sanz, primul nume mare din fotbal care moare din cauza coronavirusului

Lorenzo Sanz a fost preşedintele clubului Real Madrid în perioada 1995 - 2000, timo în care echipa de pe Santiago Bernabeu a câştigat de două ori Champions League, în 1998 în Amsterdam în faţa lui Juventus şi în 2000, la Paris, după ce a câştigat finala cu Valencia. Lorenzo Sanz a părăsit Real Madrid în 2000, atunci când a pierdut alegerile în faţa actualului preşedinte, Florentino Perez. Spania este a doua cea mai afectată ţară de coronavirus din Europa, după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49