Messi a anunțat că va rămâne la Barcelona până la finalul contractului, dar argentinianul a lăsat să se înțeleagă că face acest lucru doar pentru că este legat de clauza de 700 de milioane de € și nu vrea să ajungă în instanță cu clubul. În schimb, Messi și-a arătat dezamăgirea față de conducerea de pe Camp Nou și cel mai probabil va părăsi Barcelona în vara anului viitor, atunci când contractul îi va expira.
https://i.eurosport.com/2020/09/04/2879615.jpg

Luis Enrique: "Va fi păcat când Messi va pleca, dar Barcelona va continua să câștige trofee și fără el"

Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 16 ORE
Selecționerul Spaniei, fost antrenor al Barcelonei, consideră că un club este mai presus decât un jucător și a declarat că și-ar fi dorit ca cele 2 părți să ajungă la un acord: "Este o problemă foarte sensibilă. Nu știu dacă mă pronunț. Cred totuși că cluburile sunt mai presus de toți oamenii. FC Barcelona este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și a câștigat foarte multe titluri. În mod clar a existat o relație minunată între Messi și Barcelona. Leo a făcut ca Barca să crească exponențial datorită performanței sale minunate. Mi-aș fi dorit mult mai mult să se fi ajuns la un acord."
De asemenea, Luis Enrique a declarat că oricum trebuia să vină ziua în care Messi nu va mai juca la Barcelona, iar clubul va trebui să continue și fără el: "Mai devreme sau mai târziu, Messi nu va mai juca la Barca. Cred că toți ar trebui să fie recunoscători unii față de alții și ar fi fost mai bine dacă exista o abordare mai prietenoasă între cele 2 părți. Va fi păcat în ziua în care va pleca, nu vom mai vedea un jucător minunat, dar clubul va continua să câștige titluri și fără Messi, iar Messi va continua să fie minunat mulți ani după ce va pleca."
Spania a debutat cu un egal în noua ediție din Liga Națiunilor. Ibericii au terminat 1-1 în Germania, golul egalizator fiind înscris în minutul 90+6 de fundașul Valenciei Jose Gaya, după ce Timo Werner deschisese scorul pentru nemți în minutul 51. Mâine, Spania va întâlni pe teren propriu reprezentativa Ucrainei, care a învins Elveția cu 2-1 în prima etapă.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39