Luis Suarez a plecat de la Barcelona, după ce oficialii catalani au decis că vremea uruguayanului pe Camp Nou s-a încheiat. Atacantul sud-american le-a oferit o replică puternică, demonstrând că încă are calitate și poate face diferența. Intrat în minutul 70 în locul lui Diego Costa - marcatorul primului gol al meciului - Suarez l-a servit excelent pe Llorente la doar 2 minute după debutul său în tricoul lui Atletico.
Apoi, în minutul 85, vârful uruguayan și-a trecut în cont și primul gol pentru formația din Madrid. Prestația minunată a lui Suarez a fost completată în minutul 90+3, când a bifat "dubla". Astfel, Luis Suarez a avut nevoie de numai 8 minute ca să devină primul jucător din istoria lui Atletico Madrid care înscrie două goluri la debut, în secolul 21.
În același timp, fostul atacant al Barcelonei a devenit primul fotbalist din secolul 21 care reușește să înscrie un gol și să ofere un assist în primul meci pentru Altetico în La Liga.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Reacția lui Diego Costa, după debutul ideal al lui Luis Suarez la Atletico: "Unul mușcă, altul lovește"

Diego Costa, atacantul pe care Suarez l-a înlocuit, a avut o declarație fabuloasă la finalul partidei cu Granada. Spaniolul s-a amuzat, spunând că se completează excelent cu starul uruguayan: "Unul mușcă, altul lovește."
Evident, Costa a făcut referire la celebrul incident de la Cupa Mondială, când Suarez l-a mușcat pe Chiellini. În același timp, spaniolul nu s-a temut să recunoască încă o dată că el însuși are un stil agresiv și își lovește adversarii.
"Nu înțeleg cum Barcelona a lăsat un jucător precum Luis Suarez să plece.", a mai spus Diego Costa.
Luis Suarez a ajuns la 201 goluri înscrise în La Liga, după "dubla" din meciul cu Granada.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59