Suarez s-a despărțit în lacrimi de formația unde a cunoscut performanțe impresionante, a trăit momente superbe și a legat prietenii minunate. Una dintre aceste prietenii este cea cu Lionel Messi, care cu siguranță va ține și după plecarea lui Suarez de la Barcelona.
La scurtă vreme după ce Suarez a ieșit pentru ultima oară din vestiarul Barcelonei - unde s-a pozat alături de familia sa - Messi i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de Instagram. Printre acele rânduri sincere, argentinianul a strecurat și câteva "săgeți" îndreptate către board-ul Barcelonei, în frunte cu președintele Josep Maria Bartomeu.
"Încercasem deja să îmi imaginez, dar azi am intrat în vestiar și m-a lovit cu adevărat. Va fi foarte greu să nu continui să împărtășesc cu tine fiecare zi, atât pe teren, cât și în afara lui. Ne vei lipsi atât de mult. Am petrecut împreună atâția ani, am luat împreună atâtea prânzuri sau cine. Sunt atâtea lucruri pe care nu le voi uita din tot timpul petrecut împreună. Va fi extrem de ciudat să te văd într-un al tricou și, mai mult decât atât, să te am adversar pe teren.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Ai fi meritat un final de poveste potrivit pentru cine ești: unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui club, un jucător care a realizat mari performanțe, la nivel individual, dar și pentru echipă. Nu meritai să fii aruncat așa cum au făcut-o ei (n.r. - oficialii Barcelonei). Dar, adevărul e că nimic nu mă mai miră.", a scris Messi pe pagina de Instagram.

Răspunsul lui Luis Suarez pentru Messi, după despărțirea uruguayanului de Barcelona

Răspunsul lui Luis Suarez a venit astăzi. Atacantul de 33 de ani i-a mulțumit bunului său prieten pentru mesajul trimis, apoi i-a amintit ce i-a spus pe vremea când erau coechipieri.
"Îți mulțumesc, prietene, pentru cuvintele tale și pentru cine ești tu. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia mea încă din prima mea zi la Barcelona. Întotdeauna voi fi recunoscător pentru umanul, amuzantul și sentimentalul Leo Messi. Ca să nu mai zic de jucătorul Leo Messi, pe care toată lumea îl cunoaște deja.
Nu uita ce ți-am spus! M-am bucurat și le-am demonstrat și celorlalți de ce ești numărul 1. Iar 2, 3, 4 oameni nu pot umbri ce reprezinți tu pentru Barcelona și pentru întreaga lume a fotbalului. Te iubesc, prietene drag! Eu și familia mea îți vom simți lipsa.", a fostul răspunsul lui Luis Suarez pentru Leo Messi.
Luis Suarez a sosit la Barcelona în 2014, după ce clubul catalan le-a plătit suma de 81,72 milioane de euro celor de la Liverpool. Uruguayanul, cotat la 28 milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 283 de apariții în tricoul blaugrana, reușind să înscrie 198 de goluri și să ofere 109 assist-uri.
Suarez a cucerit 13 trofee alături de Barcelona, printre care se numărăr 4 titluri în La Liga (2015, 2016, 2018, 2019) și o Ligă a Campionilor (2015).
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59