Articol scris de Romeo Ene
Acesta este în prezent în angrenajul echipei naţionale a Uruguayului, în perspectiva meciurilor de la Copa America, competiţie ce va avea loc în Brazilia. El a făcut un rezumat al sezonului recent încheiat şi a fost întrebat dacă Liga Campionilor reprezintă un obiectiv pentru el.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08

Luis Suarez, ambiţii mari pentru sezonul următor

Atacantul nu şi-a ascuns dorinţa de a câştiga Champions League alături de Atletico, fiind un obiectiv pentru el în sezonul viitor. Trupa lui Simeone a fost eliminată în acest sezon chiar de cea care avea să câştige competiţia, Chelsea, în optimi. Primul meci s-a disputat la Bucureşti şi a fost câştigat de englezi cu 1-0, iar returul de pe Stamford Bridge a fost adjudecat tot de Chelsea, scor 2-0.
"Ne merge foarte bine şi mi-e foame de trofee.", spune Suarez într-un interviu pentru Ibai Llanos.
"De fiecare dată când termini un sezon, te bucuri de moment, trăieşti clipa, dar vrem să o luăm de la capăt. În acest moment mă gândesc la echipa naţională, dar după aceea voi reveni la Atletico. Am avut discuţii cu conducerea clubului şi le-am spus că eu şi familia mea nu avem nicio problemă şi suntem încântaţi să rămânem la Madrid."
Uruguayanul este deja cu gândul la sezonul viitor, acolo unde speră să obţină mai mult pe plan european: "De fiecare dată când mă gândesc la un nou sezon, există noi provocări şi speranţe, aşa voi fi mereu, dornic de câştig. Dacă nu te plictiseşti de câştig, deviii din ce în ce mai competitiv. Ambiţia nu trebuie stopată, aşa că de ce să nu visăm la Liga Campionilor? Ar fi ceva incredibil, ceva unic.
Uită-te la Chelsea, toată lumea a vrut să joace împotriva lor deoarece păreau o echipă mai slab cotată, dar au ajuns să câştige Champions League."
Ultima întrebare pe care a primit-o Suarez a fost legată de transferul lui Sergio Aguero la fostul său club, Barcelona, şi dacă acest lucru le-ar putea spori şansele în sezonul viitor pentru titlu: "Lupta împotriva celor mai buni este întotdeauna importantă. Aguero are un palmares bogat la cel mai înalt nivel şi şi-a lăsat întotdeauna amprenta oriunde a jucat. Acum va evolua alături de cel mai bun din lume (Messi) şi asta va reprezenta un plus pentru el, mai ales că sunt foarte buni prieteni.
L-am întâlnit pe Aguero la un grătar mai demult şi sunt fericit pentru el şi pentru Barcelona pentru că este un jucător excelent.", şi-a încheiat Suarez discursul.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28