Getty Images

Luis Suarez poate să ajungă în America! "Mereu mă întreabă despre campionatul de aici!"

Luis Suarez poate să ajungă în America! "Mereu mă întreabă despre campionatul de aici!"

08/11/2019 la 12:47Actualizare 08/11/2019 la 12:49

Luis Suarez poate să ajungă în MLS după despărțirea de FC Barcelona.

Zvonurile au fost lansate de colegul său de națională, Nicolas Lodeiro, care evoluează în prezent pentru clubul american Seattle Sounders.

Înainte de finala playoff-ului din MLS dintre Seattle Sounders și FC Toronto, programată duminică (ora 22:00), mijlocașul de 30 de ani a vorbit despre o eventuală sosire a lui Suarez în Statele Unite:

"Mereu mă întreabă despre campionatul din America. Știu că visul său a fost să joace la Barcelona și încă se află la un nivel extraordinar pe Camp Nou. Se simte în largul său acolo, dar mai devreme sau mai târziu cred că va juca în MLS. Eu așa sper, deși știu că va fi mai complicat decât pare.
"
Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League Group F football match between Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, on October 2, 2019.

Luis Suarez a ajuns în urmă cu cinci ani la Barcelona, alături de care a câștigat 13 trofee. În 259 de apariții în tricoul campioanei Spaniei, atacantul de 32 de ani a înscris 185 de goluri și a reușit 97 de pase decisive. De-a lungul carierei, Suarez a mai jucat pentru Liverpool, Ajax, Groningen și Nacional.