Articol scris de Alex Ivan
Atacantul lui Atletico Madrid a vorbit despre șansele echipei sale de a cuceri titlul în La Liga. Suarez este încrezător că debutul bun al madrilenilor va fi decisiv la finalul stagiunii. Atletico Madrid a înregistrat 5 victorii în 7 meciuri disputate până acum în La Liga și este singura formație neînvinsă din primul eșalon al Spaniei. De cealaltă parte, rivalii de la Real Madrid și Barcelona au pierdut fiecare câte 2 partide.
Real Sociedad ocupă, cu 20 de puncte, primul loc în ierarhia din Primera Divison. Elevii lui Simeone completează podiumul, cu 17 puncte, dar cu 2 jocuri mai puțin disputate. Real Madrid se regăsește pe poziția a 4-a, pe când Barcelona se află doar pe locul al 8-lea.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
08/08/2022 LA 20:34
"Campionatul este foarte strâns. Cine va face cele mai puține greșeli în startul competiției poate avea câștig de cauză la final. La Barcelona am învățat că începutul unei stagiuni este crucial. Dacă începi sezonul ezitant și pierzi foarte multe puncte, va fi foarte dificil să ții pasul cu cei din fruntea clasamentului. Dacă vrem să câștigăm campionatul, trebuie să fim puternici și convingători încă de la început", a declarat Suarez pentru Marca.

Suarez, convins că Barcelona se va redresa

Vârful uruguayan a adăugat că fosta sa formația va depăși cu siguranță această perioadă complicată: "Barcelona trece printr-un moment dificil, dar știm că se vor lupta la titlu până în ultima etapă. Dacă vom crede în continuare în forțele noastre și vom menține această formă bună, avem toate șansele să câștigăm campionatul", a remarcat Suarez.
Suarez a marcat 5 goluri pentru Atletico de la transferul său din luna septembrie. Celălat atacant din echipa lui Simeone, Joao Felix, a punctat și el tot în 5 rânduri.

Uruguayanul îl laudă pe Joao Felix

Luis Suarez a afirmat că Joao Felix va străluci în tricoul lui Atletico. Atacantul de 33 de ani a menționat însă că tânărul portughez nu trebuie să fie pus sub presiunea prea multor responsabilități: "Echipele puternice se formează când toți jucătorii se simt egali. Felix progresează de la meci la meci și poate avea rezultate fantastice. Va avea nevoie să-și mențină încrederea ridicată, iar noi să nu punem prea multă responsabilitate pe umerii săi", a spus Luis Suarez.
Barcelona nu va putea conta pe serviciile lui Sergo Busquets în duelul cu Atletico. Mijlocașul de 32 de ani este incert și pentru meciul naționalei Spaniei împotriva Germaniei. Federația Spaniolă a anunțat că Busquets are o problemă minoră la genunchi.
Ligue 1
Leo Messi a găsit înlocuitorul perfect pentru Mbappe la PSG! Al-Khelaifi nici n-a vrut să audă
25/12/2021 LA 07:10
Liga
Suarez nu uită & nu iartă! Atac la adresa lui Koeman după câştigarea titlului: "N-are personalitate"
25/05/2021 LA 11:33