Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Jovic, folosit ca monedă de schimb de Real Madrid. Fotbalistul dorit de Zidane pe Bernabeu

Irina Aldea

Publicat 21/04/2020 la 16:03 GMT+3

Presa internațională anunță o mutare surprinzătoare pe care Real Madrid ar urma să o facă pentru a obține transferul mijlocașului lui Napoli, Fabian Ruiz.

Luka Jovic

Credit imagine: Getty Images

Mai exact, Real Madrid vrea să îl ofere pe sârbul Luka Jovic ca monedă de schimb pentru aducerea mijlocașului lui Napoli, Fabian Ruiz, asta în condițiile în care fotbalistul sârb a fost transferat pe Bernabeu în vara anului trecut. Jurnaliștii de la Goal.com transmit că șefii clubului din Madrid vor să renunțe la atacantul sârb, fiind nemulțumiți de evoluțiile sale de până acum.
Surse de pe Santiago Bernabeu au dezvăluit pentru Goal.com faptul că Fabian Ruiz este dorit la Real Madrid, însă conducerea grupării madrilene nu este dispusă să plătească foarte mulţi bani în schimbul mijlocaşului şi vrea astfel să reducă preţul spaniolului prin includerea lui Luka Jovic în afacere.
Transferat în vara lui 2019 de la Eintracht Frankfurt, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, atacantul sârb nu s-a adaptat la echipa antrenată de Zidane. Doar două goluri a marcat Jovic pentru galactici, în 24 de apariţii, majoritatea dintre ele bifate din postură de rezervă. Sârbul avusese evoluții foarte bune pentru echipa germană, pentru care a marcat de 36 de ori, în 75 de apariţii
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo