După un sezon fantastic la Eintracht Frankfurt, unde a fost printre cei mai buni atacanţi din Germania, atacantul sârb de 22 de ani a avut marea şansă a carierei. Real a plătit pe el 60 de milioane de euro, iar mulţi îl vedeau drept atacantul care îl va face uitat pe Ronaldo, ca rată de goluri, pentru că cei doi au calităţi diferite.
La 22 de ani, Jovic are un potenţia uriaş de a creşte, dar până acum perioada petrecută pe Bernabeu a fost un fiasco. A marcat doar două goluri în mai bine de jumătate de sezon, fiind implicat în schimb într-o serie de scandaluri. Presa spaniolă l-a pus la zid în mai multe rânduri pentru lipsa de profesionalism de care dă dovadă, iar acum a venit rândul ca unul dintre cei mai respectaţi oameni de fotbal din Serbia să încerce să îl aducă înapoi cu picioarele pe pământ.
"Luka face tot ce depinde de el pentru a-şi distruge cariera. Lucrează împotriva lui tot timpul. Nu îmi vine să cred cum îşi bate joc de talentul pe care îl are", a zis Stepanovic în ziarul Kurir, citat de As.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ
Declaraţia lui Stepanovic vine în contextul în care ultimele două săptămâni au fost foarte dificile pentru Jovic. Acesta s-a lansat într-un atac la adresa lui Dejan Stankovic, legendarul jucător sârb, pentru ca apoi să devină subiect de primă pagină peste tot în Europa, ca urmare a iresonabilităţii de care a dat dovadă.
Întors în Serbia din Spania, una dintre zonele cele mai afectate de coronavirus, atacantul de 22 de ani a plecat din carantină pentru a se vedea cu prietena sa. Inclusiv prim-ministrul Serbiei a vorbit despre incident, catalogându-l iresponsabil. "E un exemplu negativ pentru toţi, mai ales că vorbim de un fotbalist cunoscut de toţi, care câştigă milioane şi care ar trebui să fie un model", a spus Ana Brnabic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 2 ORE