Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luka Modric a vorbit despre viitorul său. Ce a declarat despre o posibilă revenire la Tottenham

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/10/2020 la 08:30 GMT+2

Luka Modric se află în ultimul an de contract la Real Madrid însă croatul a subliniat că are o relație excelentă cu clubul din capitala Spaniei.

Luka Modric (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Croatul de 35 de ani a specificat că este prea bătrân pentru a mai reveni la Tottenham, în ceea ce ar fi același traseu de carieră ca fostul său coleg, Gareth Bale.
”Sunt prea bătrân să mă întorc la Tottenham. Mai am un an de contract la Madrid și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Modric pentru FourFourTwo.
”Mă simt bine și vreau să mai joc fotbal câțiva ani. Sunt concentrat pe Madrid și pe ce putem face în acest sezon. După aceea, voi vorbi cu conducerea și vom găsi o soluție pentru toată lumea. Am legat o relație foarte bună cu toată lumea de la club și indiferent de ce va fi, nu va fi nicio problemă”, a afirmat Modric.

Luka Modric și admirația sa pentru Zidane

”Dacă ar trebui să aleg un singur antrenor, aș rămâne cu Zidane. Relația mea cu el este mai specială decât oricine altcineva și am câștigat multe împreună. Zidane te cheamă la el în birou și îți spune ce ar trebui să faci mai diferit, cum să joci, ce faci bine, ce nu...”, a afirmat croatul.
Modric a câștigat Balonul de Aur în 2018 după ce a câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid și apoi a jucat un rol esențial în echipa Croației care a ajuns în finala Campionatului Mondial din Rusia. Modric a vorbit și despre relația sa cu Cristiano Ronaldo.
”Cristiano Ronaldo m-a felicitat după ce am câștigat Balonul de Aur”, a dezvăluit Modric.
”Încă păstrăm legătura pentru că să joc cu el a fost incredibil și ceva special. El avea standarde foarte înalte.. în timpul meciurilor voia ca toată lumea să se dedice total și mereu ne motiva”, a completat croatul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo