După ce în 2018 a câștigat Balonul de Aur, după ce a luat Champions League cu Real și a ajuns până în finala Campionatului Mondial, cu naționala Croației, randamentul lui Modric a scăzut.
În acest sezon, vârsta a început să își spună cuvântul, iar Zidane l-a introdus tot mai rar în primul "11" al Realului. Croatul a fost de doar 8 ori titular în cele 19 meciuri, stafful tehnic al grupării blanco preferând o linie de mijloc formată din Valverde, Casemiro și Kroos.
Potrivit Daily Mail, Modric a intrat acum în atenția a două formații din MLS, iar mutarea are șanse mari să se concretizeze, Real fiind interesată să obțină o sumă de bani în contul transferului său.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46
Mijlocașului îi expiră contractul cu formația de pe Bernabeu în 2021, astfel că Real l-ar putea pierde gratis în iarnă, dacă nu decide acum să îl vândă.
Cea mai serioasă ofertă e de la DC United, formație care e în căutarea unui nou star, după ce s-a despărțit de Wayne Rooney. Salariul este unul pe măsură, dar Modric așteaptă înainte să își dea acordul. Asta pentru că pe fir a intrat și Inter Miami, formația lui Beckham.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
IERI LA 10:13
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
IERI LA 05:17