Fostul ”balon de aur” a câștigat 16 trofee cu Realul de când a ajuns în Spania, inclusiv de 4 ori Champions League, dar a spus că titlul din acest sezon are o importanță aparte pentru el: ”Nu credeam că vom câștiga 10 jocuri consecutive”.
Titlul din acest sezon este primul câștigat de ”los blancos” de când Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, iar Modric a spus că era convins că echipa va câștiga trofee și fără lusitan: ”Nu se pune problema importanței lui Ronaldo pentru Real, dar nu ne-a îngrijorat că a pleact. Eram convinși că vom continua să câștigăm și fără el, deoarece echipa este întotdeauna deasupra oricărui jucător”.
https://i.eurosport.com/2013/03/06/965634.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM 3 ORE

Secretul este vestiarul

Croatul a declarat că omogenitatea echipei și relația dintre jucători a fost secretul succesului din acest sezon. De asemenea, Modric a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său, Sergio Ramos: ”Sergio Ramos este un frate, înainte să fie un jucător fenomenal. În domeniu el este un exemplu, când îl vezi lucrând, înțelegi cât de obsedat este de succes. Este liderul nostru și cel mai bun fundaș din lume, cariera sa spune totul. Dar oricum cea mai mare forță a lui Real a fost grupul. Toți au contribuit la titlu.”
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847435.jpg

Modric: ”Zidane este arhitectul”

”Am avut o relație excelentă cu el de când era asistentul lui Ancelotti. Este fantastic, o persoană superioară. A creat o atmosferă excelentă, transmite calm și carismă, înțelege jucătorii. Au fost și momente de criză, dar a știut să reacționeze și să schimbe situația. Acestea sunt caracteristicile oamenilor puternici. Abordarea antrenorului a ajutat pe toată lumea să se simtă parte a echipei și să își accepte statutul. Și apoi în vestiar, toți sunt băieți buni, nu este nimeni care să creeze probleme”, a spus mijlocașul croat.
Modric mai are contract cu Real până în vara anului viitor, dar a declarat că și-ar dori să mai joace în capitala Spaniei: ”Real este casa mea, dar clubul va decide ce este cel mai bine. Știu că mijlocașii rămân rar aici până când au peste 35 de ani. Dacă Real crede că nu mai sunt util, acest lucru nu mi-ar schimba sentimentul pentru club. Am muncit din greu să ajung la Real Madrid și nu o să renunț la acest statut prea ușor. Voi lupta pe teren pentru a demonstra că merit să rămân. Singurul lucru sigur este că voi juca pentru Real până în iunie 2021. Încă nu am vorbit despre reînnoire și nu există nicio grabă. Când va veni momentul, cred că ne vom întâlni și vom clarifica lucrurile. Probabil vom discuta în iarna. Acum cel mai important este Champions League.”
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17