Campionatul Spaniei s-a reluat ieri, cu derbyul dintre Sevilla şi Betis, dar Rivaldo abia aşteaptă să vadă duelul de la distanţă dintre fosta sa echipă şi Real Madrid, pentru cucerirea titlului. În prezent, catalanii au două puncte avans, cu 11 etape rămase de disputat, dar ambasadorul Betfair anticipează o luptă extrem de interesantă, până spre finalul sezonului. Totuşi, e convins că Messi&Co vor şti să gestioneze situaţia, astfel încât să obţină un nou titlu.

Rivaldo, despre lupta Barcelona-Real Madrid

"Fiecare echipă mai are de jucat 11 meciuri, așa că mai sunt multe puncte de câștigat. Lupta pentru titlu se va da între Barça și Real. Nu-mi imaginez că vreun alt club le-ar putea ajunge din urmă. Duelul este foarte deschis și echilibrat în acest moment. Orice se poate întâmpla, așa că va fi interesant de urmărit până la finalul sezonului.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58
Sigur că este mereu mai simplu și mai entuziasmant să joci cu fanii alături, iar jucătorii pot ieși în evidență mai mult, însă Barcelona este Barcelona și indiferent dacă sunt oameni în tribune sau nu, va fi un club mare cu jucători grozavi. Cred că și fără fani, jucătorii pot evolua grozav. Nu văd absența fanilor ca fiind o problemă reală din acest punct de vedere.
Barcelona are la dispoziție totul pentru a-și relua campionatul cu bine și pentru a câștiga titlul. Tuturor jucătorilor le este dor să joace și sunt dornici să înceapă meciurile", a mai spus Rivaldo.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825929.jpg

Cele cinci schimbări nu ar trebui să afecteze marile echipe

"Nu văd cele cinci schimbări avantajând unele echipe, spre deosebire de altele. Toate cluburile vor fi afectate de schimbările de regulament. S-ar putea ca ele să fie binevenite pentru toată lumea, fiindcă mulți jucători ar putea să nu fie la nivelul lor cel mai bun încă. Toate federațiile caută să-și încheie campionatele, așa că e normal să ofere mai multe schimbări pentru ca jucătorii să se poată odihni. De aceea, managerii pot să-și gestioneze loturile mai ușor și cred că nu vor exista probleme.
Până la urmă, cluburile mari au mai mulți bani și cei mai buni jucători, așa că nu ar trebui să fie afectate. Este obligația lor să-și domine meciurile din primele minute.
Nu sunt de acord cu declarațiile lui Quique Setien, care se plângea de cele cinci schimbări. Barcelona are 90 de minute la dispoziție și ar trebui să fie pregătită să câștige meciurile încă de la început. Nu pot să înceapă să se gândească la partea finală a meciului și să aștepte ca adversarii să obosească. În cadrul cluburilor precum Barça sau Real Madrid, jucătorii trebuie să evolueze la maximum încă de la start.
A găsi o scuză doar pentru că adversarii au două schimbări în plus și a considera că ești în dezavantaj din această cauză, mi se pare că nu are sens. Un lot ca al Barçei sau al lui Madrid este mult mai puternic decât cele ale celorlalte echipe și poate decide meciuri în doar 45 de minute prin talentul pe care îl au la dispoziție comparativ cu al altor cluburi", a explicat ambasadorul Betfair.
https://i.eurosport.com/2020/06/09/2830373.jpg

Cum ar trebui să gestioneze Barcelona condiţia fizică a lui Messi

La Liga revine, dar Lionel Messi a avut parte de câteva probleme fizice săptămâna trecută, așa că mulți se întreabă dacă ar trebui să fie titular și să joace tot meciul cu Mallorca, sâmbătă.
"Este greu de spus și cred că multe vor depinde de cum evoluează lupta pentru titlu a Barçei în fața lui Real Madrid. Dacă lucrurile devin mai simple pentru Barcelona, el ar putea fi odihnit în câteva meciuri, însă dacă lupta continuă, ocaziile pentru odihnă ar putea fi mai rare – poate doar în meciurile în care Barcelona reușește să domine prima repriză.
Va fi important pentru Quique Setien să-și gestioneze lotul corect, fiindcă nu doar Messi va intra în primul meci fără să fie apt 100%. Până la urmă toată lumea s-a oprit și nu este ușor să revii în cea mai bună formă.
Știm cu toții că Messi este mereu printre candidații la titlul de golgheter „Pichichi” în La Liga și mereu caută să facă diferența în echipă, așa că va dori să fie mereu pe teren și este dificil pentru un manager să-l rotească în cadrul lotului. El candidează și la Ballon d’Or în fiecare sezon și are mereu asta în vedere, așa că nu te poți duce la Messi să-i spui pur și simplu să se odihnească", este de părere Rivaldo.

Vinicius trebuie să revină pe teren la maximum pentru a rămâne titular

Vinicius Junior era în cea mai bună formă a lui de la venirea la Real Madrid înainte de carantină, marcând în El Clasico împotriva Barcelonei, însă după această pauză multe lucruri se pot schimba.
Madrid va putea miza pe Eden Hazard și Marco Asensio, așa că brazilianul va avea doi alți rivali pentru locul de titular.
În orice caz, primele meciuri ne vor putea spune care sunt jucătorii care au ajuns la nivelul maxim înaintea celorlalți. Cred că Vinícius va reveni cu succes și își va continua forma bună, însă există șanse și să nu meargă lucrurile atât de bine după așa o pauză de la fotbal. În ciuda competitivității din lotul său, cred că Zidane va alege jucătorii care sunt în formă și nu doar preferințele sale, așa că Vinícius va trebui să încerce să-și etaleze cel mai bun joc pentru a continua ca titular pentru restul sezonului. Cum spunem în Brazilia, va trebui să zboare în continuare pentru a-și câștiga locul în echipă | Rivaldo, ambasador Betfair.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17