Antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a spus într-un interviu pentru Radio Catalunya că a fost convins că Barcelona va câștiga toate trofeele după ce l-a văzut prima dată pe Messi. Însă prima opinie nu a fost favorabilă pentru cel care avea să devină unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului.
La primul sezonul cu Pep Guardiola pe bancă, Barcelona a câștigat tot ce se putea: La Liga, Copa del Rey și UEFA Champions League, alături de Supercupa Spaniei, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Guardiola a mai rămas la Barcelona până în 2012, trecându-și în palmares alte 8 trofee.

Povestea lui Guardiola

Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Guardiola a povestit că a fost informat când era în cadrul clubului că există un jucător la La Masia care este "excepțional". Când l-a văzut prima dată, s-a îndoit de aceste afirmații: "era mic și timid, m-am întrebat dacă este jucătorul de care vorbea toată lumea".
Însă orice urmă de îndoială a dispărut când l-a văzut pe teren: "Mi-am zis imediat că avându-l pe el vom câștiga totul". Antrenorul de 48 de ani a mai spus că nu s-a putut bucura cu adevărat de succesul de la Barcelona.
"Printre atâtea meciuri nu aveam timp să ne bucurăm de ce se întâmplă, însă există bucurie din procesul de a construi o echipă. Mergeam la cină împreună, era un grup care știa să fie unit în momentele dificile. Dar pentru mine, responsabilitatea de a conduce o echipă precum Barcelona nu îți permite să te bucuri de moment" a mai spus antrenorul lui Manchester City.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14