Lucas Ocampos, Luuk de Jong, Franco Vasquez și Ever Banega au petrecut împreună ziua de sâmbătă, alături de familie și prieteni. Soția lui Banega a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie de la petrecere. Postarea a fost ștearsă ulterior, însă a intrat în atenția clubului iar Marca a informat că grupul va avea de înfruntat sancțiuni dure pentru că au încălcat regulile.
Conform legilor din Spania, nu pot se întâlni mai mult de 10 persoane în același timp iar această regulă a fost impusă și de toate cluburile din La Liga pentru a ajuta la revenirea fotbalului luna viitoare. În fotografia postată, apar 12 persoane la aceeași masă. Tot Marca informează că La Liga va sancționa, cel mai probabil, Sevilla.
Guvernul spaniol a dat aprobarea sâmbătă pentru revenirea sezonului în iunie, salvând astfel mai multe cluburi de la un dezastru financiar din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru ca sezonul să reînceapă, jucătorii trebuie să rămână împreună cu colegii înaintea meciurilor, la fel ca în Bundesliga.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59