Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marc ter Stegen a bifat al 200-lea meci pentru Barcelona! Catalanii vor să-l păstreze pe Camp Nou

Cosmin Cioboata

Publicat 08/10/2019 la 18:03 GMT+3

Marc Ter Stegen a ajuns la al 200-lea meci în poarta Barcelonei. Portarul de 27 de ani se află din 2014 pe Camp Nou, perioadă în care a câștigat 13 trofee alături de campioana Spaniei. Acesta a fost adus de la Borussia Monchengladbach în schimbul a 12 milioane de euro.

Marc-André ter Stegen vom FC Barcelona

Credit imagine: AFP

Marca a anunțat că Barcelona vrea să-i prelungească contractul portarului neamț, care a avut o serie de intervenții salvatoare în ultimele meciuri împotriva lui Getafe, Inter și Sevilla. Cei din conducerea catalanilor sunt conștienți de importanța lui Ter Stegen în cadrul clubului și vor să se asigure de prezența acestuia și în sezoanele următoare.
Ter Stegen a muncit din greu pentru postul de titular, care la început era ocupat de Claudio Bravo. Situația s-a schimbat după plecarea chilianului la Manchester City și Marc a devenit om de bază în primul 11 al Barcelonei.
Ter Stegen (Barcelona)

Ter Stegen a reușit 526 de intervenții salvatoare pentru Barcelona

Prin siguranța pe care o oferă în timpul meciurilor, Ter Stegen a ajuns să fie deja un simbol la Barcelona, echipă cu care a câștigat patru titluri de campioană a Spaniei. Reflexele, agilitatea și jocul de picior reprezintă atuurile portarului german. Acesta a reușit 526 de intervenții salvatoare în cele 200 de partide jucate.
Barcelona l-a adus și pe Neto în această vară, pentru care s-au plătit 26 milioane de euro. Portarul brazilian va reprezenta o competiție bună pentru Ter Stegen. Până acum, neamțul a fost cel care a evoluat în toate partidele din campionat, precum și în UEFA Champions League.

Cifrele lui Marc ter Stegen la Barcelona:

  • Meciuri: 200
  • Meciuri fără gol primit: 86
  • Intervenții: 526
  • Trofee: 13
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo