Florentino Perez continuă să testeze piața braziliană, după ce transferurile lui Militao, Vinicius Jr și mai ales Rodrygo s-au dovedit a fi un succes.
Discuțiile dintre gruparea blanco și câștigătoarea Copei Libertadores în privința lui Reinier erau mai vechi, dar Marca anunță astăzi pe prima pagină că părțile au bătut palma. "Galacticii" vor plăti o sumă importantă pentru mijlocașul brazilian, 35 de milioane de euro. În fapt, această sumă reprezintă clauza de reziliere a fotbalistului.

Reinier, un mijlocaș ofensiv cu mare poftă de gol

Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 2 ORE
Reinier nu va fi însă o soluție pentru Zidane în actualul sezon, sud-americanul urmând a-și face ucenicia la Real Madrid Castilla, echipa de rezerve a grupării blanco. Real știe că fotbaliștii tineri din America de Sud au nevoie de timp pentru a se adapta la fotbalul european, astfel că următoarea jumătate de an va fi una de acomodare la fotbalul spaniol și la cerințele lui.
Reinier este văzut de mulți specialiști un fotbalist care posedă calități similare cu un fost Balon de Aur, Kaka. Un jucător cu talie (185 cm), Reinier poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau al doilea vârf și a impresionat deja la Flamengo. Deși a debutat la 17 ani pentru echipa braziliană, a reușit deja să înscrie 6 goluri în 14 partide, atrăgând atenția formațiilor de pe Bătrânul Continent.
La echipa națională U17 a Brazilei a evoluat de asemenea fantastic, reușind 6 goluri în 10 partide.
În noiembrie, Flamengo a reușit să îl convingă pe mijlocaș să semneze un nou contract, fixându-i clauza de reziliere de 35 de milioane de euro. Reinier a semnat o nouă înțelegere până în 2024, dar după ce oficialii clubului i-au garantat că sunt șanse mari ca o echipă să îi plătească clauza de reziliere încă din această iarnă. Negocierile cu Real începuseră deja, iar brazilienii aveau informații clare că Perez îl vrea neapărat.
25 de milioane de euro este cota de piață a lui Reinier, conform siteului de specialitate transfermarkt.de
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
ACUM 8 ORE
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM 18 ORE