În ultimele săptămâni, atacantul de 30 de ani nu a jucat și nici nu s-a antrenat cu Real Madrid însă a evoluat pentru națională iar acest lucru, cuplat cu gestul de la finalul meciului cu Ungaria, a stârnit dezbateri în Spania privind rolul său la Real Madrid. Ar trebui ca galezul să rămână pe Bernabeu sau nu?
MARCA, unul dintre cele mai respectate ziare din Spania, a cerut părerea privind acest subiect celor mai importanți ziariști ai instituției.
Carlos Gonzalez, unul dintre jurnaliștii cu cea mai mare vechime, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu, a fost tranșant: Bale trebuie să plece.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/20/2720463.jpg
”Este dificil să găsești cum ar putea ajuta prezența lui Bale pe teren. Atitudinea sa, faptul că ia peste picior clubul și fanii, a creat un conflict care nu poate fi decât dăunător”, scrie Gonzalez.
”Este dificil să îl vinzi iar jucătorul este obligat să se antreneze cu echipa care îl plătește și trebuie să respecte deciziile lui Zinedine Zidane. Dacă aș fi Zizou, nu l-aș mai convoca pentru restul sezonului. Ar trebui să stea în tribune și să aibă timp să se gândească la golf și Euro 2020, pentru a fi odihnit la turneu”, continuă jurnalistul.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 5 ORE