Ajuns la 33 de ani, vârful uruguayan este unul dintre cei mai curtați jucători din lume. Nici nu ar avea cum să fie altfel, judecând după CV-ul său și după faptul că orice club și-ar dori un astfel de fotbalist, care să semneze din postura de jucător liber de contract.
Atacantul sud-american a fost în negocieri în această vară cu Juventus, Atletico Madrid, Roma, Gremio și Benfica, dar în cele din urmă va ajunge, se pare, pe Santiago Bernabeu.
Real Madrid nu a făcut vreo mutare în această vară, însă partida cu Real Sociedad, încheiată 0-0, i-a arătat lui Zidane că echipa are nevoie de întăriri în ofensivă.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
IERI LA 10:56

7 milioane de euro, salariul lui Cavani la Real Madrid

Potrivit Marca, oficialii echipei din capitala Spaniei s-au așezat la masa negocierilor cu reprezentanții lui Cavani și sunt foarte aproape să ajungă la un numitor comun. Real e gata să îi ofere vârfului un salariu de 7 milioane de euro/an, adică exact suma cerută de vârf. Singura problemă e legată de faptul că Edinson ar fi vrut să meargă la o echipă unde să aibă statutul de titular incontestabil, pentru a nu avea din nou soarta de la PSG, unde în ultimii doi ani a evoluat tot mai puțin.
În acest moment, Cavani se află în țara natală, unde se antrenează individual, după ce în vară s-a despărțit de campioana Franței, unde a petrecut 7 ani.
În perioada în care a evoluat pe Parc des Princes, atacantul sud-american a cucerit 6 titluri, 4 Cupe și 5 Cupe ale Ligii, devenind cel mai bun marcator din istoria francezilor. Cu 200 de goluri în 301 partide în toate competițiile, Cavani are cu 44 de goluri peste al doilea cel mai bun golgheter al lui PSG, Zlatan Ibrahimovic.
Premier League
Un număr impresionant de jucători vor să plece de la United! Fără ce vedete pot rămâne 'diavolii'
06/01/2022 LA 08:50
Fotbal
Morata, "subiect închis", Barcelona ratează şi planul "B". Ce super-fotbalist doresc acum catalanii
05/01/2022 LA 16:27