Demiterea lui Marcelino vine cu șase zile înainte de confruntarea cu Chelsea de pe Stamford Bridge din prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Mai mult, sâmbătă, Valencia merge pe Camp Nou pentru a se înfrunta cu Barcelona.
Marcelino a ajuns pe Mestalla în 2017 iar sezonul trecut echipa a terminat pe locul patru și a luat Cupa Spaniei, primul trofeu câștigat de Valencia în ultimii 11 ani.
Lim a cumpărat Valencia acum cinci ani, perioadă în care a cumpărat 52 de jucători și a schimbat opt antrenori.
Liga
Benzema și Vinicius Jr. au adus a 15-a victorie a celor de la Real Madrid în La Liga
08/01/2022 LA 21:54
În ultima vreme, Marcelino s-a arătat în public nemulțumit că nu au fost cumpărați jucătorii doriți de el, în special mijlocașul Barcelonei, Rafinha. Mai mult, Lim a încercat să îl vândă pe atacantul Rodrigo, împotriva dorințelor antrenorului. Tranzacția cu Atletico Madrid nu s-a materializat, însă a dus la o relație tot mai rece dintre cei doi.

Garay și-a arătat nmemulțumirea pe Instagram față de demiterea lui Marcelino: „Nu este corect!”

Fundașul Ezequiel Garay, care a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de Valencia în acest sezon cu Marcelino pe bancă, și-a exprimat nemulțumirea printr-o postare pe Instagram.
„După mulți ani cu tine (nu doar la Valencia), știu foarte bine cine ești, atât profesional cât și personal. Dar nu mă gândesc doar la asta, ne-ai demonstrat tuturor. Acțiunile sunt mai importante decât cuvintele și ai avut o călătorie transparentă și sănătoasă. Vei pleca pe ușa din față, domnule”, a scris Garay.
„Oricine a luat această decizie nu doar că a călcat peste tine, au tras toată echipa în jos cu ei, ceva ce voi spune tare și clar: NU ESTE CORECT”, a adăugat el.
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
17/10/2021 LA 20:52
Liga
Ronald Koeman, despre criticile din ultima perioadă: "Sunt obișnuit, nu e prima oară"
16/10/2021 LA 12:45