Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marea dorință a lui Cristiano Ronaldo: revenirea la Real Madrid! Ce răspuns i-ar fi dat "galacticii"

Cosmin Cioboata

Publicat 11/11/2020 la 18:35 GMT+2

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus a devenit incert în urma ultimelor informații apărute în presa internațională.

Cristiano Ronaldo a jucat la Real Madrid în perioada 2009-2018

Credit imagine: Eurosport

Contractul starului portughez va expira în 2022, dar se vorbește despre o posibilă despărțire de formația torineză încă de vara viitoare. Ultima ipoteză este de-a dreptul impresionantă: un schimb între Ronaldo și Neymar, starul lui PSG.
Chiar dacă totul se află la stadiul de speculație, cu siguranță mulți fani visează la o asemenea mutare.
Dar PSG nu este singura posibilă destinație a lui CR7. Manchester United, fosta echipă a lusitanului, este la rândul său interesată de serviciile starului cu 5 Baloane de Aur câștigate. De asemenea, Ronaldo ar fi dorit și în MLS, campionatul Statelor Unite, precum și în zona Golfului, unde ar urma să primească un salariu astronomic.

Cristiano Ronaldo nu este dorit înapoi la Real Madrid

În ciuda tuturor ofertelor vehiculate în presa internațională, se pare că marea dorință a lui Cristiano este să revină la Real Madrid, clubul alături de care a cunoscut cele mai mari performanțe.
Potrivit publicației iberice Cuatro Deportes, Ronaldo se gândește serios la o revenire pe Santiago Bernabeu, locul unde a evoluat timp de 9 sezoane, în perioada 2009-2018, reușind să cucerească, printre altele, 4 trofee UEFA Champions League.
În ciuda planului lui Cristiano, presa iberică anunță că board-ul Realului nu este interesat de o revenire a portughezului ajuns la vârsta de 35 de ani.
"Oficialii lui Real Madrid îi sunt recunoscători lui Ronaldo pentru realizările sale de la club, dar consideră că totul s-a încheiat tot între cele două părți. Atacantul va reveni pentru a primi un tribut, atunci când se va putea, dar nu ca jucător", au scris jurnaliștii de la Cuatro Deportes.
Cristiano Ronaldo a impresionat lumea fotbalului în tricoul Realului, devenind golgheterul all-time al clubului de pe Bernabeu, cu 450 de reușite în 438 de apariții. Starul lusitan a pus umărul la câștigarea a 15 trofee la formația "blanco", printre care se numără 2 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo