Real Madrid are în continuare șanse să câștige titlul în La Liga, iar acest lucru este singurul motiv pentru care liniștea domnește la clubul de pe Bernabeu. Indiferent de cum se va termina acest sezon, clubul madrilen se va schimba simțitor, atât la nivelul lotului de jucători, cât și la cel al băncii tehnice.
Deși a declarat după meciul de la Bilbao că nu s-a hotărât asupra viitorului său, Zidane va pleca aproape sigur, existând șanse mari să o preia pe Juventus. Florentino Perez nu ar fi vrut neapărat să se despartă de Zidane, dar nici nu pare deranjat de decizia francezului și nu va încerca să-l convingă să continue.

Max Allegri are deja pe masă oferta Realului

Fotbal
Allegri, acord să preia Real Madrid, înainte să meargă la Juventus! De ce s-a răzgândit italianul
31/03/2022 LA 13:26
Mai mult, președintele galacticilor a pregătit deja terenul pentru venirea unui nou antrenor, iar Massimiliano Allegri este primul pe listă. Italianul nu a mai antrenat de 2 ani, deși a avut numeroase oferte de când a părăsit-o pe Juventus. Conform presei italiene, Allegri e tentat de posibilitatea de a antrena la Real Madrid, astfel că mutarea are șanse mari să se realizeze săptămâna viitoare.
Gazetta dello Sport a publicat deja și detaliile contractuale ale ofertei pe care Florentino Perez i-a făcut-o lui Allegri. Italianul are pe masă un contract pe 2 sezoane, cu un salariu stagional de 10 milioane de €. Cu siguranță, există și bonusuri de performanță consistente, astfel că lui Allegri îi va fi greu să refuze o asemenea propunere.
În cazul în care negocierile dintre Real Madrid și Allegri nu se vor concretiza, Florentino Perez are și o variantă de rezervă, mult mai ieftină, dar și mai riscantă. Este vorba despre Raul Gonzalez, fostul atacant legendar de pe Bernabeu, care a impresionat la Real Madrid Castilla, echipa secundă a galacticilor.
Fotbal
Cel mai bine plătit antrenor câștigă cât Guardiola și Klopp la un loc! Topul celor mai mari salarii
23/03/2022 LA 07:40
Serie A
Drăgușin, anunțat titular pentru duelul cu Juventus! Ce își dorește fundașul pentru sezonul următor
19/03/2022 LA 13:57