Kylian Mbappe îi ține în continuare în suspans pe fanii și oficialii lui PSG cu privire la oferta de prelungire a contractului pe care a primit-o de mai mult timp. Real Madrid este și ea în așteptare, fiind cunoscut faptul că atacantul este o prioritate pentru Florentino Perez.
Deși Mbappe mai are un singur an de contract cu PSG, misiunea Realului de a-l lua în vara viitoare va fi una extrem de dificilă. Clubul francez își dorește să continue cu Mbappe, dar dacă jucătorul își va exprima opțiunea de a pleca, atunci scopul parizienilor se va schimba și aceștia vor încerca să obțină un profit cât mai mare de pe urma jucătorului transferat de la AS Monaco pentru 145 de milioane de €.
https://i.eurosport.com/2021/03/17/3013167.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 7 ORE

Kylian Mbappe, lăsat la Real Madrid doar în schimbul lui Vinicius și a unei sume mari de bani

PSG i-a fixat prețul lui Mbappe undeva la 235 de milioane de €. Conform Mundo Deportivo, suma s-ar diminua considerabil dacă în tranzacție ar fi inclus și Vinicius Junior. Atacantul brazilian este evaluat de francezi la 70 de milioane de €, ceea ce ar însemna că Realul ar mai trebui să plătească doar 165 de milioane.
E greu de crezut că Florentino Perez va agrea această variantă. În primul rând, suma totală este una supra-exagerată, având în vedere că Mbappe ar putea fi luat liber de contract în vara lui 2022. Mai apoi, Vinicius este considerat un jucător exponențial al Realului pentru viitor și madrilenii nu vor să renunțe la el.
Totuși, venirea lui Mbappe pe Bernabeu l-ar scoate din echipă pe Vinicius și Zidane ar putea avea un cuvânt greu de spus în toată această poveste, astfel că s-ar putea lua în calcul și această opțiune. Vinicius este la al 3-lea sezon la Real Madrid și abia acum a devenit un jucător de bază, fără a avea însă cifre impresionante: 35 de meciuri / 5 goluri / 5 pase decisive în toate competițiile în acest sezon. Contractul lui Vinicius cu Real Madrid este valabil până în 2025.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
28/11/2022 LA 19:31
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
26/11/2022 LA 21:33