Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe şi Haaland, ‘’la pachet’’ la Real Madrid! Planul pregătit de spanioli

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/03/2021 la 15:45 GMT+2

Real Madrid are în vedere un plan care include aducerea lui Mbappe şi Haaland pe Bernabeu.

Erling Haaland | Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
Spaniolii sunt conştienţi de faptul că aceştia sunt 2 jucători de viitor, iar pentru a-i transfera aceştia iau în considerare o ‘’curăţenie de vară’’ pentru a-şi permite o astfel de investiţie majoră.

Planul Realului pentru a-i transfera pe Mbappe şi Haaland

Perioada economică dificilă prin care trece fotbalul din cauza coronavirusului ar trebui să conducăcătre o consecință logică: vara aceasta nu vor exista operațiuni mari în materie de transferuri. Cu toate astea, în ultimele zile s-a vehiclat în Marca faptul că Real Madrid pregătește un plan ambițios pentru a transfera cei doi jucători la modă de pe piață: Kylian Mbappé (22 de ani) și Erling Haaland (20).
Madrilenii sunt conştienţi că cei doi sunt fotbalişti cu un mare potenţial şi vor să-i aducă pe Bernabeu pentru a evita, de asemenea, întărirea unui mare rival european.
În acest moment se vorbeşte şi despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, portughezul fiind eliminat cu Juventus din optimile UEFA Champions League.
Realul îşi doreşte întărirea compartimentului ofensiv, iar cei doi pot reprezenta adevărate lovituri pe piaţa transferurilor. Este posibil ca în cazul francezului să aștepte încă un sezon, deoarece contractul i se încheie în iunie 2022 cu PSG. El nu şi-a prelungit încă înţelegerea, iar oamenii din jurul său au precizat mereu faptul că Mbappe îşi doreşte să evolueze pentru Real Madrid.
Desigur, în cazul lui Mbappe, cel care a vorbit recent despre problemel din jocul său în perioada junioratului, va exista o concurenţă serioasă pentru Real în cazul în care PSG se va decide să-l vândă în această vară.
Haaland, cel mai dorit ‘’9’’ din Europa
În cazul lui Haaland, operațiunea este mai complicată deoarece toate cluburile mari din Europa s-au interesat de marcatorul Borussiei Dortmund. El mai are contract cu germanii până în 2024, iar randamentul său este unul extraordinar. ESPN a precizat vineri faptul că Dortmund cere 180 de milioane de euro pentru a se despărţi de atacantul norvegian care a marcat 21 de goluri în acest sezon.
De asemenea, Erling Haalandeste golgeterul acestui sezon în Liga Campionilor. Norvegianul a ajuns la borna 10, fiind la patru lungimi distanță de locul 2, ocupat de Alvaro Morata. La doar 20 de ani, Erling Haaland a ajuns la 20 de reușite în cea mai titrată competiție din Europa, UEFA Champions League în doar 20 de apariții!
Real Madrid vrea să le facă loc celor 2 staruri
Indiferent de ce se va întâmpla, Real Madrid are nevoie de foarte mulţi bani pentru a-i aduce pe cei doi. Astfel, primul obiectiv al spaniolilor este să reducă bugetul de salarii sau să vândă anumiţi jucători.
Astfel, mai mulţi jucători ar fi pe lista de transferuri, cum ar fi Gareth Bale, care a declarat recent că se gândeşte să revină la Real din vară, în timp ce spaniolii vor să scape de salariul său costisitor de 15 milioane de euro.
Raphael Varane este un alt fotbalist care ar putea să o părăsească pe Real la finalul sezonului. Contractul său se încheie în 2022, iar până în prezent nu și-a manifestat dorinţa pentru a continua pe Bernabeu. De asemenea, un alt jucător care ar putea pleca este Isco, care nu a convins în acest sezon, iar contractul său se termină tot în 2022, în aceeaşi situaţie fiind şi Marcelo.
Un caz separat este cel al lui Sergio Ramos, care nu şi-a prelungit încă contractul care îi expiră la vară, însă implicarea sa în echipă este fundamentală, fiind un lider în vestiarul spaniolilor.
Pe lista de transferuri s-ar afla şi Eden Hazard sau Vinicius, deşi în acest moment nu există nimic concret în acest sens. Majoritatea jucătorilor de la Real sunt transferabili pentru a le face loc lui Mbappe şi Haaland, cei doi jucători ai momentului şi ai viitorului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo