În vara anului 1998, Real și Juventus se întâlneau în finala Champions League, la Amsterdam. Roberto Carlos, unul dintre eroii madrileni din acel sezon, a povestit cum au trăit el și coechipierii săi acea partidă. La vremea respectivă, Real avea jucători precum Seedorf, Hierro, Raul, Morientes și David Beckham și niciunul dintre ei n-a reușit să doarmă vreun minut în noaptea anterioară.
"Suferisem enorm în acel sezon, în campionat. În același timp, Juventus se afla la a 3-a finală Champions League consecutivă. Așadar, plecam cu șansa a doua la obținerea trofeului. În noaptea premergătoare finalei, niciunul dintre noi n-a putut să doarmă. De obicei mergeam la culcare la ora 22:00, dar atunci am stat pe holuri până la 4 dimineața și am spus povești. Nu nu era frică, dar aveam mult respect față de Juventus.", a povestit Roberto Carlos, pentru The Players' Tribune.
https://i.eurosport.com/2010/11/29/665687.jpg
Fotbal
Dezvăluirea făcută de fostul președinte al Realului: "Ferguson nu voia să ni-l vândă pe Ronaldo"
17/04/2020 LA 17:47

"Sărbătoarea din Plaza de Cibeles, momentul meu preferat"

Roberto Carlos a jucat pentru Real Madrid în perioada 1996 - 2007. Finala câștigată la Amsterdam, în urmă cu 22 de ani, a reprezentat unul din cele 13 trofee cucerite de fundașul brazilian alături de formația de pe Santiago Bernabeu.
"Am jucat foarte bine în acea finală. Juve a avut multe ocazii, dar noi am câștigat cu 1-0. Ne-am dorit enorm victoria, mai mult decât cei de la Juventus. Am avut determinare și multă calitate. După meci, am mers să sărbătorim în Plaza de Cibeles (n.r. - în Madrid). Acela a fost momentul meu preferat din perioada petrecută la Real Madrid. Sute de mii de oameni sărbătoreau pe străzi, îmbrăcați în tricouri albe, fluturând eșarfele și cântând.", a mai spus brazilianul.
Real a înscris unicul gol al finalei în minutul 66, prin Predrag Mijatovic. Trofeul Champions League din 1998 a fost al 7-lea din vitrina Realului. De atunci, "Los Blancos" au mai câștigat alte 6 trofee, numărul lor ajungând la un total de 13. Nicio echipă din lume nu are un palmares mai bogat decât Real, când vine vorba de Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19