Fotbalul se pregătește să revină în majoritatea țărilor din lume. Chiar și în Spania, țară puternic afectată de pandemia de coronavirus, cluburile discută despre revenirea la jucătorilor la antrenamente.
Pare o certitudine că sezonul 2019/2020 va fi dus până la final dacă nu vor exista noi cazuri printre jucători. De asemenea, este o certitudine că partidele se vor disputa fără spectatori în acest sezon.

Fără spectatori până în 2022?

Fotbal
Reguli stricte în campionatul care este gata să înceapă pe 9 mai: "Jucătorii nu au voie să scuipe!"
23/04/2020 LA 05:20
Însă meciurile fără public ar putea să devină noul normal. Un medic epidemiolog din Spania, Oriol Mitja, a acordat un interviu pentru Radio Catalunya în care a explicat că vor mai exista luni bune până când evenimentele culturale sau cele sportive cu public vor fi permise. Acest lucru va depinde de imunizare și, dacă aceasta nu va exista, nu se vor putea disputa partide cu public încă 1 an și jumătate sau chiar 2 ani!
Principalul motiv este pentru că orice persoană infectată din public ar putea să genereze un nou val de îmbolnăviri ceea ce ar putea să aducă o nouă curbă periculoasă. Iar partidele de fotbal și concertele reprezintă cel mai mare risc pentru răspândirea bolii.
Turismul va fi în continuare afectat, urmând să existe un soi de acreditare acordată la aeroport și, dacă o persoană este depistată pozitiv, va intra imediat în carantină. Pentru a evita un nou val de îmbolnăviri, este necesară păstrarea distanțării sociale când restricțiile vor fi relaxate. De asemenea, testarea masivă va continua în Spania, cu aproximat 1.5 milioane de testări în următoarele 4 luni. Așadar, concluzionează medicul epidemiolog, deși fotbal va reveni, normalitatea din urmă cu câteva luni este încă departe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19