Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Memphis Depay ar putea fi deturnat din drumul către Barcelona! Ce club îi oferă mai mulți bani olandezului

Nicu Savin

Publicat 10/06/2021 la 16:50 GMT+3

Memphis Depay se pregătește de EURO, dar atacantul olandez nu știe la ce club va juca începând din sezonul viitor. Mutarea sa la Barcelona era dată ca sigură la un moment dat, însă oferta catalanilor se pare că nu l-a convins pe fotbalist, iar un alt mare club al Europei a intrat pe fir.

Memphis Depay

Credit imagine: Getty Images

Memphis Depay se află la final de contract cu Lyon și e limpede că atacatul olandez nu va mai continua la formația din Ligue 1. Evoluțiile excelente din ultimele 2 sezoane l-au readus pe Depay în atenția marilor cluburi europene, Barcelona fiind cea mai insistentă.
Mutarea atacantului de 27 de ani pe Camp Nou părea foarte plauzibilă, mai ales că acesta are o relație excelentă cu Ronald Koeman, care va continua cel puțin un an la Barcelona și alături de care a lucrat la naționala Olandei. Oficialii catalanilor i-au făcut o ofertă lui Depay, dar acesta a ezitat.
Faptul că va semna din postura de jucător liber îl face pe Depay foarte atractiv, iar el știe acest lucru și de aceea încearcă să obțină avantaje financiare la semnarea viitorului contract.

Memphis Depay, dorit și de Juventus

Conform Mundo Deportivo, Juventus este clubul care încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul către Barcelona. Sursa citată notează că torinezii ar avea o ofertă cu 3 milioane de € mai mare pentru olandez.
Barcelona a încercat să se replieze imediat, propunându-i atacantului un contract pe 4 ani, în loc de 3, așa cum o făcuse inițial. Totuși, Depay a refuzat și ultima ofertă a Barcelonei și se pare că își dorește să aștepte să treacă EURO, urmând ca abia apoi să se decidă asupra viitorului său.
Jurnaliștii apropiați de FC Barcelona consideră că Depay se ascunde în spatele concentrării asupra Campionatului European pentru a tergiversa lucrurile. În realitate el ar fi influențat de agenții săi, care consideră că-i pot obține un salariu mai mare dacă acesta va excela la EURO.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo