Memphis Depay se află la final de contract cu Lyon și e limpede că atacatul olandez nu va mai continua la formația din Ligue 1. Evoluțiile excelente din ultimele 2 sezoane l-au readus pe Depay în atenția marilor cluburi europene, Barcelona fiind cea mai insistentă.
Mutarea atacantului de 27 de ani pe Camp Nou părea foarte plauzibilă, mai ales că acesta are o relație excelentă cu Ronald Koeman, care va continua cel puțin un an la Barcelona și alături de care a lucrat la naționala Olandei. Oficialii catalanilor i-au făcut o ofertă lui Depay, dar acesta a ezitat.
Faptul că va semna din postura de jucător liber îl face pe Depay foarte atractiv, iar el știe acest lucru și de aceea încearcă să obțină avantaje financiare la semnarea viitorului contract.
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
03/12/2022 LA 17:58

Memphis Depay, dorit și de Juventus

Conform Mundo Deportivo, Juventus este clubul care încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul către Barcelona. Sursa citată notează că torinezii ar avea o ofertă cu 3 milioane de € mai mare pentru olandez.
Barcelona a încercat să se replieze imediat, propunându-i atacantului un contract pe 4 ani, în loc de 3, așa cum o făcuse inițial. Totuși, Depay a refuzat și ultima ofertă a Barcelonei și se pare că își dorește să aștepte să treacă EURO, urmând ca abia apoi să se decidă asupra viitorului său.
Jurnaliștii apropiați de FC Barcelona consideră că Depay se ascunde în spatele concentrării asupra Campionatului European pentru a tergiversa lucrurile. În realitate el ar fi influențat de agenții săi, care consideră că-i pot obține un salariu mai mare dacă acesta va excela la EURO.
Cupa Mondială FIFA
Neînțelegeri și în lotul Olandei la Cupa Mondială?! "Nu îmi place să joc cu Gakpo"
30/11/2022 LA 17:36
Cupa Mondială FIFA
Cotele pentru câștigarea titlului de golgheter la Cupa Mondială! Messi și Ronaldo nu prind top 3
06/11/2022 LA 11:20