Memphis Depay se află la final de contract cu Lyon și e limpede că atacatul olandez nu va mai continua la formația din Ligue 1. Evoluțiile excelente din ultimele 2 sezoane l-au readus pe Depay în atenția marilor cluburi europene, Barcelona fiind cea mai insistentă.
Mutarea atacantului de 27 de ani pe Camp Nou părea foarte plauzibilă, mai ales că acesta are o relație excelentă cu Ronald Koeman, care va continua cel puțin un an la Barcelona și alături de care a lucrat la naționala Olandei. Oficialii catalanilor i-au făcut o ofertă lui Depay, dar acesta a ezitat.
Faptul că va semna din postura de jucător liber îl face pe Depay foarte atractiv, iar el știe acest lucru și de aceea încearcă să obțină avantaje financiare la semnarea viitorului contract.
Serie A
Răzvan Marin, mai scump decât Depay. Poate intra în top 10 cele mai scumpe achiziții ale lui Lyon
ACUM 12 ORE

Memphis Depay, dorit și de Juventus

Conform Mundo Deportivo, Juventus este clubul care încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul către Barcelona. Sursa citată notează că torinezii ar avea o ofertă cu 3 milioane de € mai mare pentru olandez.
Barcelona a încercat să se replieze imediat, propunându-i atacantului un contract pe 4 ani, în loc de 3, așa cum o făcuse inițial. Totuși, Depay a refuzat și ultima ofertă a Barcelonei și se pare că își dorește să aștepte să treacă EURO, urmând ca abia apoi să se decidă asupra viitorului său.
Jurnaliștii apropiați de FC Barcelona consideră că Depay se ascunde în spatele concentrării asupra Campionatului European pentru a tergiversa lucrurile. În realitate el ar fi influențat de agenții săi, care consideră că-i pot obține un salariu mai mare dacă acesta va excela la EURO.
Euro 2020
EURO 2020 | Povestea lui Denzel Dumfries, una dintre marile surprize de la Euro
ACUM 16 ORE
Liga
Barcelona și City negociază pentru un super schimb de jucători! Cine sunt cei implicați în afacere
14/06/2021 LA 11:30