Memphis Depay se află la final de contract cu Lyon și e limpede că atacatul olandez nu va mai continua la formația din Ligue 1. Evoluțiile excelente din ultimele 2 sezoane l-au readus pe Depay în atenția marilor cluburi europene, Barcelona fiind cea mai insistentă.
Mutarea atacantului de 27 de ani pe Camp Nou părea foarte plauzibilă, mai ales că acesta are o relație excelentă cu Ronald Koeman, care va continua cel puțin un an la Barcelona și alături de care a lucrat la naționala Olandei. Oficialii catalanilor i-au făcut o ofertă lui Depay, dar acesta a ezitat.
Faptul că va semna din postura de jucător liber îl face pe Depay foarte atractiv, iar el știe acest lucru și de aceea încearcă să obțină avantaje financiare la semnarea viitorului contract.
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 21 ORE

Memphis Depay, dorit și de Juventus

Conform Mundo Deportivo, Juventus este clubul care încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul către Barcelona. Sursa citată notează că torinezii ar avea o ofertă cu 3 milioane de € mai mare pentru olandez.
Barcelona a încercat să se replieze imediat, propunându-i atacantului un contract pe 4 ani, în loc de 3, așa cum o făcuse inițial. Totuși, Depay a refuzat și ultima ofertă a Barcelonei și se pare că își dorește să aștepte să treacă EURO, urmând ca abia apoi să se decidă asupra viitorului său.
Jurnaliștii apropiați de FC Barcelona consideră că Depay se ascunde în spatele concentrării asupra Campionatului European pentru a tergiversa lucrurile. În realitate el ar fi influențat de agenții săi, care consideră că-i pot obține un salariu mai mare dacă acesta va excela la EURO.
Liga
"Așa fac cei de la Barcelona mereu!" Van Gaal critică modul în care catalanii își gestionează criza
12/10/2021 LA 05:09
Liga
Depay, reacție dură după ce a fost întrebat dacă regretă transferul la Barcelona: "Cum poți?"
05/10/2021 LA 16:07