Leo Messi, deținătorul celor mai multe Baloane de Aur, le-a transmis un mesaj de încurajare tuturor fanilor săi. Căpitanul Barcelonei le-a recomandat acestora să rămână în casă și să fie responsabili în ceea ce privește regulile impuse de autorități.
În același timp, Messi le-a urat tutoror multă putere în această perioadă agitată.
"Sunt zile dificile pentru toată lumea. Trăim îngrijorați de ceea ce se întâmplă în jurul nostru și vrem să ajutăm, punându-ne în locul celor care sunt într-o situație mai complicată. Fie că sunt bolnavi, fie că cineva drag lor este bolnav. Sau poate pentru că lucrează în spitale și încearcă să ajute alți oameni. Indiferent de poziția lor, vreau să le transmit multă putere tuturor.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51
Sănătatea ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Acesta este un moment rar și trebuie să urmăm indicațiile autorităților și cadrelor medicale. Doar așa putem să luptăm eficient. Este timpul să fim responsabili și să stăm acasă. În plus, este plăcut să ai un timp doar pentru tine, de care nu ai parte mereu. Vă îmbrățișez și sper să trecem peste această perioadă cât mai repede.", a scris Messi pe contul de Instagram.

Ronaldo, solidar cu victimele coronavirusului

Nu doar Messi a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru fanii săi. La fel a procedat și Cristiano Ronaldo, starul celor de la Juventus, care a postat un mesaj de solidaritate pentru cei afectați de pandemia de coronavirus.
Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după ce a fost nevoit să intre în auto-izolare în Madeira.
"Lumea traversează un moment foarte dificil care cere cea mai mare atenție din partea tuturor. Vă vorbesc astăzi nu doar ca jucător de fotbal, dar ca fiu, tată, ca o persoană îngrijorată de ultimele evenimente care afectează întreaga lume. Este foarte important ca toți să urmăm sfaturile WHO (World Health Organization) și a autorităților guvernamentale despre cum să gestionăm această situație. Protejarea vieților umane trebuie să vină înainte de orice alt interes.
Vreau să-mi transmit gândurile către toți cei care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea față de cei care se luptă cu virusul, către colegii mei precum Daniele Rugani și să-mi ofer sprijinul continuu către profesioniștii incredibili care își riscă propriile vieți pentru a salva alte vieți.", a scris Ronaldo pe contul de Twitter.
Ronaldo a intrat în auto-izolare la domiciliu în orașul său natal, după ce colegul său de la Juve, Daniele Rugani, a fost testat pozitiv cu Covid-19.

La liga, amânată din cauza epidemiei de Covid-19

Următoarele 2 etape din La Liga au fost supsendate din cauza epidemiei de coronavirus. După 27 de etape, Barcelona se află pe primul loc în Spania, cu 2 puncte deasupra urmăritoarei Real Madrid. Sevilla încheie podiumul, în timp ce Real Sociedad, Getafe și Atletico Madrid completează locurile de cupe europene. La polul opus, Mallorca, Leganes și Espanyol se află pe cele 3 poziții retrogradabile.
5735 de cazuri cu Covid-19 au fost confirmate până la această oră pe teritoriul Spaniei, fiind a doua cea mai afectată țară din Europa, după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21