Imediat după finalul meciului pierdut cu 2-1 pe teren propriu cu Osasuna, peste Barcelona s-a așternut o liniște apăsătoare. Messi a vorbit primul, iar imediat după el a venit Luis Suarez. Pierderea titlului în fața rivalei Real Madrid a lăsat răni adânci, iar fanii spera ca Barcelona să poată repara în Champions League acest an 2020.
Mesajul dur lansat de Luis Suarez pe Instagram este o imagine a stării de spirit de la Barcelona, care a piedut titlul deși era pe primul loc când s-a reluat campionatul spaniol.
Este momentul să facem față acestei realități. Cel mai bun lucru este să ne analizăm individual și să înțelegem unde am greșit. Mai întâi, trebuie să terminat acest sezon din La Liga cu un rezultat demn de acest tricou glorios și apoi să ne pregătim de Champions League. Com lupta până la capăt pentru fanii noștri care merită să fie fericiți
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 3 ORE
Barcelona se va lupta cu Napoli pentru calificarea în sferturile Champions League. În partida tur scorul a fost 0-0, în Italia. Dacă trece de Napoli, Barcelona va da piept cu Bayern în manșă unică, în Portugalia.
Fotbal
A avut Sir Alex Ferguson dreptate? Ce spunea în urmă cu 6 ani despre Cristiano Ronaldo și Leo Messi
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM 8 ORE