Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Ernesto Valverde pentru jucătorii și fanii Barcelonei, după despărțirea de echipă

Cosmin Cioboata

Publicat 14/01/2020 la 13:52 GMT+2

Ernesto Valverde le-a transmis un mesaj jucătorilor și fanilor Barcelonei, după ce tehnicianul s-a despărțit de formația catalană.

Barcelona's Spanish coach Ernesto Valverde speaks to his players during the Spanish Super Cup semi final between Barcelona and Atletico Madrid on January 9, 2020

Credit imagine: Getty Images

Valverde a fost înlocuit ieri de Quique Setien pe banca Barcei, după 2 sezoane și jumătate petrecute pe Camp Nou.
Pe site-ul oficial al clubului, Valverde a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor implicate, alături de care a trăit experiențe memorabile:
"Perioada mea la Barcelona a ajuns la final. Au fost 2 ani și jumătate pe care i-am trăit la maximă intensitate, încă din prima zi. Am avut parte de momente extraordinare, în care am obținut victorii minunate și trofee. În același timp, au existat și perioade mai dificile. Relația mea cu suporterii a fost fantastică. În toată aventura mea pe Camp Nou mi-au oferit multă dragoste și susținere.
Le mulțumesc lui Josep Maria Bartomeu și tuturor persoanelor din conducerea Barcelonei pentru șansa și încrederea oferită. La fel, le mulțumesc tuturor oamenilor de la club care m-au susținut și m-au ajutat necondiționat. Alături de ei am adunat multe amintiri pe care nu le voi uita prea curând. Bineînțeles, le mulțumesc jucătorilor pentru efortul și dedicarea lor cu ajutorul cărora am câștigat trofee.
Începând de astăzi, le urez tot succesul din lume atât fotbaliștilor, cât și noului antrenor Quique Setien.", a fost mesajul lui Valverde după despărțirea de Barcelona.
De-a lungul perioadei în care a antrenat-o pe Barcelona, Ernesto Valverde a câștigat 4 trofee: 2 titluri, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.
Ernesto Valverde, Barcelona

Quique Setien, șansa carierei la Barcelona

Quique Setien, noul tehnician al Barcelonei, le-a antrenat de-a lungul timpului pe Racing Santander, Poli Ejido, Logroñés, Lugo, Las Palmas și Betis.
Evident, fiind vorba de echipe mici, nu a putut lupta pentru trofee, însă s-a remarcat drept un tehnician care imprimă echipelor pe care le conduce un stil extrem de ofensiv, bazat pe posesie. Din acest punct de vedere, se apropie mult de ceea ce stă în ADN-ul Barcelonei, însă rămâne de văzut dacă poate face trecerea către o echipă cu o istorie atât de bogată, unde presiunea e uriașă.
"Am simțit că fotbalul poate fi jucat mai spectaculos, dar nu am știut cum până când Johan Cruyff ne-a arătat tuturor cum să o facem.", spune Quique Setien în trecut.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo