Sergio Ramos a plecat după 16 ani de la Real Madrid, iar o asemenea despărțire nu putea fi decât foarte emoționantă. Faptul că Ramos nu-și va prelungi înțelegerea cu madrilenii se știa oficial încă de aseară, dar astăzi a avut loc o conferință de presă în care fundașul a spus adio clubului la care a scris istorie în ultimul deceniu și jumătate.
Florentino Perez a fost cel care a deschis conferința de presă, iar președintele Realului a avut un discurs care a stârnit multe emoții.
"Acest act de astăzi este un act plin de sentimente și emoții pentru toată suflarea madrilenă. Nu este o zi ușoară, cu toții suntem afectați de acest moment. Au trecut mulți ani alături de Sergio, plini de afecțiune. Nu voi uita ziua prezentării lui Sergio ca jucător, avea doar 18 ani și avea o dorință incredibilă de a cuceri lumea. Un copil din Camas cu o forță enormă. O semnare care nu a fost ușoară, dar care știam că va marca o eră.
Ligue 1
Sergio Ramos a ajuns lider în vestiar, dar e avertizat de conducerea lui PSG! Anunțul L'Equipe
21/08/2022 LA 10:42
Vei rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari căpitani din istoria clubului. Sunt cu adevărat mândru de ceea ce ai realizat. Ești una dintre legendele lui Real Madrid. Ai câștigat respectul și admirația tuturor. Cei prezenți își vor aminti întotdeauna de tine. Mulțumesc pentru tot. Ai dat enorm acestui club, apărând tricoul și luptând mereu până la capăt. Vreau să fii fericit în continuare și să știi că Real Madrid va fi mereu a doua ta casă.", a spus președintele Realului.

Sergio Ramos nu și-a putut stăpâni lacrimile

A urmat mesajul lui Sergio Ramos, care nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care a vorbit în fața presei, a reprezentanților clubului și a familiei sale.
"A sosit unul dintre cele mai dificile momente din viața mea. Nu am fost niciodată pregătit să-mi iau rămas bun de la Real Madrid (n.r. izbucnește în lacrimi).
Mulțumesc celor care au fost întotdeauna alături de mine. De asemenea, mulțumesc clubului meu, președintelui, pentru toată dragostea arătată, antrenorilor mei, angajaților clubului. Mă uit la fețele voastre și este inevitabil să nu fiu emoționat. Mulțumesc fanilor, ei m-aufăcut să zbor tot timpul și m-au ajutat să trec peste momentele dificile. Nu-mi place să-mi iau rămas bun de la Bernabeu, dar îl voi purta mereu în inima mea.
Se încheie o etapă unică în viața mea. Nimic nu va fi asemănător cu ceea ce am trăit aici. Vreau să arăt în continuare cel mai bun nivel al meu și să adaug un alt titlu la palmaresul meu. Vă mulțumesc tuturor. Ne vom revedea pentru că, mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce."
Sergio Ramos a jucat 671 de meciuri în tricoul Realului, marcând 101 goluri. Cu el în teren, clubul de pe Bernabeu a câștigat 5 titluri în La Liga, 4 trofee Champions, 4 Campionate Mondiale ale cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 2 Cupe ale Spaniei și 4 Supercupe ala Spaniei.
Ligue 1
Lot stelar pentru Galtier la PSG! Cum arată 2 echipe de start impresionante pe care le poate alinia
26/07/2022 LA 16:09
Ligue 1
Messi și Sergio Ramos s-au contrat dur la un antrenament al lui PSG! De la ce a pornit totul
25/07/2022 LA 15:17