Cu acordul clubului Real Madrid, atacantul a plecat din Madrid în Serbia, țara sa natală, dar doar după ce a fost testat negativ cu coronavirus. Potrivit mai multor surse, Jovic a părăsit casa, s-a plimbat pe străzile din Belgrad și a ajuns chiar la o petrecere.
În scrisoarea postată în mediul online, Jovic și-a cerut scuze pentru orice fel de problemă pe care a creat-o ca urmare a deciziilor sale.
"Situația din Serbia este extrem de dificilă, la fel ca în multe alte țări. Am un mesaj de încurajare pentru toată lumea. În primul rând, îmi pare foarte rău că m-am aflat în centrul atenției în presă, în ultimele zile. Această atenție ar trebui îndreptată către oamenii-cheie implicați în lupta împotriva pandemiei, cum sunt doctorii și toți angajații medicali.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE
Când am fost testat în Madrid, rezultatul a ieșit negativ, așa că am decis să plec în Serbia, cu acordul clubului, pentru a fi aproape de familie și să sprijin oamenii din țara mea. Când am ajuns în Serbia, am făcut din nou testul și încă o dată a ieșit negativ.
Îmi pare rău că unii oameni nu și-au făcut treaba în mod profesionist și nu mi-au explicat, în mod concret, cum trebuie să mă comport în auto-izolare. În Spania, ai voie să mergi la magazin sau la farmacie, lucru care în Serbia nu este permis.
Vreau să-mi cer iertare dacă am pus pe cineva în pericol. Sper să putem trece cu bine peste această situație împreună. Serbia, sunt alături de tine!", a fost mesajul lui Jovic.

Real Madrid, în auto-izolare la domiciliu

În urmă cu mai bine de o săptămână, un baschetbalist de la Real Madrid a fost depistat cu coronavirus, motiv pentru care întreaga echipă de fotbal a "galacticilor" a intrat în auto-izolare la domiciliu.
Sezonul curent din La Liga a fost întrerupt cel puțin până în luna aprilie, ca urmare a pandemiei de coronavirus anunțate de OMS. Mai mulți oameni din fotbal au fost testați pozitiv cu Covid-19 în campionatele din Europa, printre care Daniele Rugani (Juventus), Callum Hudson-Odoi (Chelsea), Mikel Arteta (Arsenal), precum și o mare parte din lotul și staff-ul Valenciei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE