Rakitic a făcut aceste comentarii după egalul Barcelonei (1-1) de marți seara la Napoli, în care Sergio Busquets a luat cartonaș galben și Arturo Vidal a primit roșu. Drept urmare, ambii au lipsit la retur.
După ce a fost întrebat dacă nu cumva Barcelona are un lot prea subțire pentru a face față la acest nivel, Rakitic a răspuns: ”Da, dar acest lucru era știut deja de cei responsabili. Soluția este cea care este. Cei care suntem aici trebuie să ne unim pentru că avem un meci important la retur”.
https://i.eurosport.com/2019/05/25/2596583.jpg
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Am avut eliminarea lui Arturo, sper ca accidentarea lui Pique să nu fie serioasă. Vom merge la retur cu tot ce avem. Avem un lot restrâns, din păcate planificarea a dus la această situație. Nu avem jucători de diferite profiluri pentru a putea ataca. Trebuie să ne reinventăm
Sergio Busquets s-a declarat și el nemulțumit de situație: ”Am avut eliminarea lui Arturo, sper ca accidentarea lui Pique să nu fie serioasă. Vom merge la retur cu tot ce avem. E vorba de un lot restrâns, din păcate planificarea a dus la această situație. Nu avem jucători de diferite profiluri pentru a putea ataca. Trebuie să ne reinventăm”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59