”Mulțumesc mult, mister, pentru toate momentele pe care le-am trăit împreună. Rămân cu amintirile frumoase și cu lucrurile pe care le-am învățat de la tine. O să îmi amintesc mereu ce om mare ești”, a scris Suarez pe contul său de Twitter.
”Vă mulțumesc tuturor, ție și staff-ului tău, pentru profesionismul vostru. Vă doresc mult noroc în tot ce veți face în viitor”, a încheiat uruguayanul.
https://i.eurosport.com/2020/01/14/2752933.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 2 ORE

Mesajul lui Valverde pentru foștii jucători

Valverde a fost înlocuit ieri de Quique Setien pe banca Barcei, după 2 sezoane și jumătate petrecute pe Camp Nou.
Pe site-ul oficial al clubului, Valverde a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor implicate, alături de care a trăit experiențe memorabile:
"Perioada mea la Barcelona a ajuns la final. Au fost 2 ani și jumătate pe care i-am trăit la maximă intensitate, încă din prima zi. Am avut parte de momente extraordinare, în care am obținut victorii minunate și trofee. În același timp, au existat și perioade mai dificile. Relația mea cu suporterii a fost fantastică. În toată aventura mea pe Camp Nou mi-au oferit multă dragoste și susținere.
Le mulțumesc lui Josep Maria Bartomeu și tuturor persoanelor din conducerea Barcelonei pentru șansa și încrederea oferită. La fel, le mulțumesc tuturor oamenilor de la club care m-au susținut și m-au ajutat necondiționat. Alături de ei am adunat multe amintiri pe care nu le voi uita prea curând. Bineînțeles, le mulțumesc jucătorilor pentru efortul și dedicarea lor cu ajutorul cărora am câștigat trofee.
Începând de astăzi, le urez tot succesul din lume atât fotbaliștilor, cât și noului antrenor Quique Setien.", a fost mesajul lui Valverde după despărțirea de Barcelona.
De-a lungul perioadei în care a antrenat-o pe Barcelona, Ernesto Valverde a câștigat 4 trofee: 2 titluri, o Cupă și o Supercupă a Spaniei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 20 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 21 ORE