articol de Romeo Ene
Suarez îşi doreşte ca Messi să rămână la echipa pentru care a evoluat de-a lungul carierei.

Suarez, relaţie specială cu Messi

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Într-un interviu pentru TV3, transmis prin radio CAT, golgheterul lui Atletico Madrid și fostul atacant al Barcelonei, Luis Suarez, a dezvăluit că speră să-l vadă pe Lionel Messi rămânând la Barcelona. După ce vara trecută nu a reuşit să ajungă la o înţelegere pentru a pleca din Spania, Messi ar putea să continue pe Camp Nou, zilele acestea fiind decisive în acest sens.
Suarez îl îndeamnă pe fostul său coleg să rămână şi să fie în continuare adversari în La Liga. Se pare că există optimism cu privire la reînnoirea contractului superstarului după câteva discuții cu președintele Joan Laporta, dar se vorbește și despre faptul că Messi a primit o ofertă foarte tentantă de la Paris Saint Germain.
În cadrul aceluiaşi interviu, Suarez îi transmite un mesaj din toată inima fostului său coleg sud-american pentru a continua la Barcelona, care este casa sa: ‘’Nu pot să-mi imaginez că Messi ar putea pleca de Barça, ca fan al clubului și ca prieten, aș vrea să-i spun să nu plece."
Este pentru prima dată când Suarez discută deschis despre situaţia lui Messi de când uruguayanul a semnat cu Atletico Madrid, unde s-a bucurat de un sezon extraordinar, având 19 goluri în La Liga.
‘’Cel mai bun lucru pentru el ar fi să aibă un sfârșit de carieră de trei, patru, cinci sau șase ani buni la clubul la care a fost cel mai fericit”, a adăugat Suarez despre Messi și despre minunata poveste a argentinianului cu Barcelona, care se întinde pe aproape două decenii.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59