Leo Messi a vorbit într-un interviu pentru cei de la TyC Sports despre cum și-a ajustat stilul de joc în ultimii ani și despre ce nu îi place pe teren.
Nu îmi place să fiu înlocuit. Prefer să intru de pe bancă și să joc mai puțin decât să fiu scos. Spun asta pentru că multe partide sunt decise pe final sau pentru că există mai mult spațiu atunci când adversarii sunt obosiți. Prefer să intru și să mă bucur de meci decât să pierd ce e mai frumos

Nu vrea să fie atacant

Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Messi a vorbit și despre poziționarea sa în teren. "Încă nu cred că sunt un marcator tipic. Îmi place să vin din spate, să am mai multe ocazii să am mingea, să creez. Îmi place să intru în careu și să înscriu, însă nu trăiesc pentru a marca. Îmi place să fiu în contact mereu cu mingea.
Am învățat să îmi dozez efortul într-un meci și să aștept momentul prielnic. Sunt momente în care nu trebuie să ma implic și atunci aștept să vină clipa potrivită să depun efort. Am crescut în ceea ce privește citirea jocului. Adică să știi care este momentul potrivit și când poți să fii eficient - a mai spus Messi.
Întrebat dacă ar renunța la vreun trofeu pentru o Cupa Mondială cu Argentina, alături de care a jucat finala în 2014, Messi a răspuns: "Mi-ar fi plăcut să fiu campion mondial și rămâne unul dintre cele mai mari vise ale mele, dar nu aș schimba nimic. Asta mi-a oferit Dumnezeu și asta se întâmplă pentru un motiv. Nu mă pot plânge de ceea ce am primit din fotbal și pe plan personal. S-a întâmplat așa pentru că Dumnezu a dorit și atât" a încheiat Messi.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31