Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a explodat din nou: "M-am săturat să fiu mereu problema tuturor lucrurilor din club"

Nicu Savin

Publicat 18/11/2020 la 21:27 GMT+2

Lionel Messi a avut o reacție de furie la după revenirea la Barcelona, atunci când a fost pus să comenteze declarațiile fostului agent al lui Antoine Griezmann, care l-a atacat dur săptămâna trecută într-un interviu din celebra revistă France Football.

Lionel Messi și Antoine Griezmann

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a întors la Barcelona după ce a fost plecat la naționala Argentinei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. La sosirea pe aeroportul El Prat din Barcelona, starul argentinian a fost așteptat de o sumedenie de jurnaliști, care l-au asaltat cu întrebări.
Conform Mundo Deportivo, decarul Barcelonei a fost provocat să comenteze declarațiile de săptămâna trecută ale fostului agent al lui Griezmann, iar acesta a răbufnit: "M-am săturat să fiu mereu problema tuturor lucrurilor din club".
Messi s-a arătat vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor și înainte de a urca în mașina soției sale a adăugat: "După 15 ore de zbor mă regăsesc în fața unor asemenea întrebări. E o nebunie."
picture

Lionel Messi et Antoine Griezmann

Credit imagine: Getty Images

Eric Olhats: "Messi controlează totul la Barcelona"

Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann, l-a acuzat pe Messi săptămâna trecută, spunând că starul Barcelonei controlează tot la clubul catalan și că nu a primit cu bucurie vestea venirii lui Griezmann la echipă.
"Antoine a ajuns la un club cu probleme serioase în care Messi controlează totul. El este atât împărat, cât și monarh și nu a văzut sosirea lui Antoine cu ochi buni. Atitudinea lui Messi a fost deplorabilă, iar asta s-a resimțit asupra lui Antoine. Întotdeauna l-am auzit pe Antoine spunând că nu a avut probleme cu Messi , dar niciodată invers. Este regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui.", a declarat impresarul pentru France Football.
Griezmann a venit ca un adevărat star la Barcelona, dar evoluțiile lui din primul sezon nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Presa iberică a speculat în dese rânduri că evoluțiile șterse ale francezului se datorează și unei relații mai puțin colegiale cu Lionel Messi, vedeta absolută de la Barca. Griezmann a negat mereu că ar exista o problemă între el și Messi, dar este clar că cei doi nu sunt nici cei mai buni prieteni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo