Lionel Messi s-a întors la Barcelona după ce a fost plecat la naționala Argentinei pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. La sosirea pe aeroportul El Prat din Barcelona, starul argentinian a fost așteptat de o sumedenie de jurnaliști, care l-au asaltat cu întrebări.
Conform Mundo Deportivo, decarul Barcelonei a fost provocat să comenteze declarațiile de săptămâna trecută ale fostului agent al lui Griezmann, iar acesta a răbufnit: "M-am săturat să fiu mereu problema tuturor lucrurilor din club".
Messi s-a arătat vizibil deranjat de întrebările jurnaliștilor și înainte de a urca în mașina soției sale a adăugat: "După 15 ore de zbor mă regăsesc în fața unor asemenea întrebări. E o nebunie."
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 5 ORE

Lionel Messi et Antoine Griezmann

Credit imagine: Getty Images

Eric Olhats: "Messi controlează totul la Barcelona"

Eric Olhats, fostul agent al lui Antoine Griezmann, l-a acuzat pe Messi săptămâna trecută, spunând că starul Barcelonei controlează tot la clubul catalan și că nu a primit cu bucurie vestea venirii lui Griezmann la echipă.
"Antoine a ajuns la un club cu probleme serioase în care Messi controlează totul. El este atât împărat, cât și monarh și nu a văzut sosirea lui Antoine cu ochi buni. Atitudinea lui Messi a fost deplorabilă, iar asta s-a resimțit asupra lui Antoine. Întotdeauna l-am auzit pe Antoine spunând că nu a avut probleme cu Messi , dar niciodată invers. Este regimul terorii. Fie ești cu el, fie ești împotriva lui.", a declarat impresarul pentru France Football.
Griezmann a venit ca un adevărat star la Barcelona, dar evoluțiile lui din primul sezon nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Presa iberică a speculat în dese rânduri că evoluțiile șterse ale francezului se datorează și unei relații mai puțin colegiale cu Lionel Messi, vedeta absolută de la Barca. Griezmann a negat mereu că ar exista o problemă între el și Messi, dar este clar că cei doi nu sunt nici cei mai buni prieteni.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
ACUM 21 ORE
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
ACUM O ZI