Gatti, fost internațional argentinian, l-a criticat pe Messi, spunând că jocul său din ultima vreme arată ca al unui fotbalist retras.
"Nu poți să-i iei apărarea lui Messi, după ultimul meci. Poți să-i găsești scuze până la o anumită limită, dar în meciul cu Real Madrid a arătat ca un veteran. Trebuie să recunoaștem acest lucru. De ceva timp, când urmăresc jocul lui Messi, parcă văd un fotbalist retras din activitate. Și, în ciuda formei sale, încă este considerat printre cei mai buni jucători din lume, alături de Cristiano Ronaldo.", a spus Gatti pentru El Chiringuito de Jugones.
https://i.eurosport.com/2020/03/01/2787502.jpg
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 15 ORE

Gatti: "Messi nu se compară cu Maradona"

Cu câteva zile înainte de El Clasico, Gatti a recunoscut că, într-un top personal, Messi nu se află în fața lui Diego Maradona. Această comparație s-a tot făcut în ultimul timp, datorită meciului din Champions League, dintre Barca și Napoli, iar Gatti a ținut să lămurească situația.
"Messi este diferit de majoritatea jucătorilor pe care i-am văzut de-a lungul timpului. Totuși, nu se apropie de topul fotbaliștilor care au impresionat. Pentru mine, Pele, Alfredo di Stefano și Ronaldinho, la forma lor cea mai bună, erau mult mai buni decât Messi. La fel și Maradona. Am jucat cu el la Boca, nici nu merită comparația cu Messi. Diego se remarca în meciurile importante, exact când era nevoie. Messi nu are această sclipire.", a mai spus Gatti.
Messi a avut o oportunitate uriașă să deschidă scorul în meciul cu Real, în prima repriză. Căpitanul catalanilor a scăpat singur cu Courtois, însă nu a reușit să-l învingă pe goalkeeper-ul belgian. Messi a înscris într-o singură partidă din ultimele 8 jucate de Barcelona. S-a întâmplat în meciul cu Eibar din campionat, când argentinianul a reușit 4 goluri.
În urma rezultatului din weekend, Barcelona a coborât pe locul 2 în La Liga, la un singur punct în spatele Realului. Pentru catalani urmează alte 2 meciuri în campionat, cu Real Sociedad și Mallorca. Apoi, formația lui Setien va primi vizita lui Napoli pe Camp Nou, în returul din "optimile" Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00