Lionel Messi i-a acordat un amplu interviu jurnalistului iberic Jordi Evole. Chiar dacă înregistrarea va fi difuzată abia în această seară, acesta a postat câteva fragmente, în care starul argentinian vorbea despre antrenorii cu care a lucrat.
Jucătorul Barcelonei nu s-a ferit să spună că Pep Guardiola și Luis Enrique au fost cei mai buni tehnicieni care l-au antrenat, fiecare având ceva aparte în stilul său: "Am avut norocul să petrec atât de mult timp cu Pep Guardiola și Luis Enrique, care sunt cei mai buni antrenori. Ei m-au făcut să cresc foarte mult în fotbal, prin înțelepciunea tactică pe care mi-au insuflat-o."

Lionel Messi: "Pep are ceva special"

Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
IERI LA 12:55
În scurtul fragment din interviul lui Messi, acesta vorbește la superlativ despre Guardiola: "Pep are ceva special, nu știu, te face să vezi lucrurile într-un anumit fel. Prin felul în care pregătește jocurile, atât defensiv, cât și ofensiv. Îți spune mereu cum va decurge jocul, cum trebuie să ataci pentru a câștiga."
Guardiola l-a antrenat pe Messi între 2008 și 2012, perioadă în care argentinianul a câștigat 3 baloane de aur, iar echipa a cucerit 14 trofee. Cu Luis Enrique, Messi a lucrat între 2014 și 2017, timp în care și-a mai adjudecat un balon de aur, iar Barcelona a câștigat alte 9 trofee.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
IERI LA 06:19
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
15/05/2022 LA 18:46