Lionel Messi i-a acordat un amplu interviu jurnalistului iberic Jordi Evole. Chiar dacă înregistrarea va fi difuzată abia în această seară, acesta a postat câteva fragmente, în care starul argentinian vorbea despre antrenorii cu care a lucrat.
Jucătorul Barcelonei nu s-a ferit să spună că Pep Guardiola și Luis Enrique au fost cei mai buni tehnicieni care l-au antrenat, fiecare având ceva aparte în stilul său: "Am avut norocul să petrec atât de mult timp cu Pep Guardiola și Luis Enrique, care sunt cei mai buni antrenori. Ei m-au făcut să cresc foarte mult în fotbal, prin înțelepciunea tactică pe care mi-au insuflat-o."

Lionel Messi: "Pep are ceva special"

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 20 ORE
În scurtul fragment din interviul lui Messi, acesta vorbește la superlativ despre Guardiola: "Pep are ceva special, nu știu, te face să vezi lucrurile într-un anumit fel. Prin felul în care pregătește jocurile, atât defensiv, cât și ofensiv. Îți spune mereu cum va decurge jocul, cum trebuie să ataci pentru a câștiga."
Guardiola l-a antrenat pe Messi între 2008 și 2012, perioadă în care argentinianul a câștigat 3 baloane de aur, iar echipa a cucerit 14 trofee. Cu Luis Enrique, Messi a lucrat între 2014 și 2017, timp în care și-a mai adjudecat un balon de aur, iar Barcelona a câștigat alte 9 trofee.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM O ZI
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41