Nici Leo Messi, nici Barcelona nu traversează o perioadă strălucită, dar asta nu scade cu nimic din iubirea pe care fanii "blaugrana" i-o poartă decarului catalan. La finalul partidei câștigate contra lui Betis Sevilla, mașina lui Messi a fost asaltată de fani, iar unul dintre ei a reușit să-i smulgă un zâmbet argentinianului, după ce i-a făcut un compliment mai puțin obișnuit.
Chiar dacă Messi părea oarecum deranjat de fanii care erau în preajma mașinii sale la plecarea de la stadion, argentinianului i-a revenit buna dispoziție atunci când un fan a exclamat: "Te iubesc Leo! Te iubesc mai mult decât pe tatăl meu!"
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31

Barcelona a oprit seria negativă din La Liga

Prin succesul cu Betis, scor 5-2, catalanii au oprit seria de 4 meciuri consecutive fără victorie în campionat și au urcat pe poziția a 8-a, având și 2 meciuri mai puțin disputate. În raport cu Real și Atletico, echipe cu care se va bate la titlu în mod normal, Barcelona are 5, respectiv 6 puncte de recuperat (față de Real are și un meci mai puțin), ceea ce nu este foarte mult deocamdată.
Ținând cont că în Champions League calificarea în optimi este asigurată (Barca are maxim de puncte la jumătatea fazei grupelor) se poate spună că echipa a ieșit acceptabil din perioada foarte încărcată și tensionată de până acum.
Evident, cea mai proastă veste e grava accidentare a lui Ansu Fati, care va lipsi foarte mult de pe gazon conform declarațiilor oficiale venite din partea clubului.
După pauza de 2 săptămâni dedicată echipelor naționale, pentru Barcelona urmează un nou tur de forță, cu o lună întreagă pe parcursul căreia catalanii vor juca la fiecare 3 zile. În plus, startul acestei perioade supraaglomerate va fi dat de meciul cu Atletico Madrid de pe Wanda Metropolitano.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33